Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite, sezonul 9

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 a fost ales miercuri, 16 iunie 2021, iar concurentul pleacă acasă cu un premiu în valoare de nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro. Narcisa a fost marea favorită a sezonului 9 Chefi la cuțite. De o vreme s-a tot vehiculat că ea ar fi cea care primește faimosul titlu al emisiunii culinare.

Premiul cel mare a fost câștigat de Narcisa, care s-a măritat de la 14 ani. Premieră în istoria show-ului Chefi la cuțite. Este pentru prima dată când câștigătorul ales este o femeie.

După 9 sezoane grele, al nouălea fiind cel mai greu, fiind dublu la număr de battle-uri s-a încheiat. Câștigătorul a fost ales după perfomanțele apreciate de cel mai strict juriu culinar din România.

Majoritatea concurenților din echipe au căzut de acord la faptul că Elena și Cătălin ar fi fost cei care ar fi putut primi nota zero, rar întâlnită.

Reamintim faptul că sezonul 9 este al doilea din istoria emisiunii în care finala a fost reprezentată de un concurent din toate cele trei echipe.

O altă perfomanță notabilă este că Elena Matei este unul din puținii concurenți atât de tineri prezenți în finala show-ului și cu o șansă egală la titlul de câștigător al sezonului 9.

„Prima probă a fost condusă de unul dintre concurenți, a doua probă a schimbat clasamentul, iar a treia probă a decis câștigătorul. Unii jurați au dat note de 5 și alții zero”, a spus Irina Fodor.

Chef Scărlătescu a avut un discurs emoționant, făcând referire la evitarea în viitor a discriminărilor unor concurenți care sunt de altă entie.

Fiecare concurent a avut 7 ajutoare în finala Chefi la cuțite. Elena l-a ales pe Florin din echipa lui Florin Dumitrescu, iar Cătălin l-a ales pe Ștefan. Narcisa l-a ales pe Alexandru, din echipa din care au făcut amândoi parte.

Primul care a ajuns în marea finală a fost Cătălin Amarandei, din echipa lui Florin Dumitrescu, el fiind urmat de Elena Matei din echipa lui chef Sorin Bontea. A treia finalistă a fost Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Dincolo de competiția „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru are o viață de familie frumoasă, fiind căsătorită, chiar de la 14 ani. Concurenta a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie r.omă și că așa este tradiția la ei.

„Provin din familie r.omă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”. În audiții, soțul a însoțit-o, încurajând-o și făcându-i și câteva declarații de dragoste. „Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a spus soțul concurentei.