Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9, Chefi la cuțite, însă acest deznodământ l-a dezamăgit profund pe Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. Acesta și-ar fi dorit să câștige finala Cătălin Amarandei și consideră că Narcisa nu ar fi meritat să plece cu premiul acasă.

După ce s-a aflat că Narcisa Birjaru este prima femeie care câștigă Chefi la cuțite, mai mulți concurenți l-au felicitat, de fapt, pe Alex Bădițoaia, el fiind omul de bază în echipa pe care și-a format-o Narcisa pentru a găti în finală. Unul dintre cei mai nemulțumiți de faptul că Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite a fost Ștefan Borleanu, care, oricum, a fost foarte dezamăgit că nu a ajuns în finală. Totuși, acesta a ajutat-o pe Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea să își facă meniul și a fost unul dintre oamenii de bază din echipa pe care și-a format-o Cătălin Amarandei.

Văzânt cât de afectat este Ștefan de deznodământul finalei, Florin Dumitrescu a încercat să-i ridice moralul lui Ștefan Borleanu, spunându-i să nu mai judece greșit.

„Consider că Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție astăzi. Prejudecata este cea mai urâtă chestie pe care poți s-o aduci în discuție de fiecare dată’, a spus Florin Dumitrescu.

„N-am știut să joc sezonul ăsta. Poate mă înscriu în sezonul 10 și vin cu lecțiile învățate. Mă duc și eu la bunică-mea, iau și eu două rețete, fac de două ori tochitură și poate am și eu șanse de finală în sezonul 10. Aia e. Sunt cel mai frustrat concurent al sezonului 9′, a spus Ștefan Borleanu, la Chefi la cuțite.

După ce s-a aflat că Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, Ștefan a ținut să își spună părerea pe pagina sa de Instagram. Acesta spune că nu are ce să învețe de la concurenta lui Cătălin Scărlătescu, că nu a subestimat pe nimeni și nici nu a judecat pe nimeni.

„Îmi pare rau să vă contrazic Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învătăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show’, a scris Ștefan Borleanu pe Instagram.

În continuare, Ștefan Borleanu a continuat prin a spune că el a avut mereu gust în farfurie și că a dat tot ce-i mai bun din el pentru a ajunge departe în concurs. Acesta a recunoscut că situația a ajuns să îl frustreze la sfârșit, însă a trecut peste.

„Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să ma frustreze situația, dar am trecut peste. Bucătăria pentru mine înseamnă mult mai mult decat o tocăniță, suntem in 2021 și trebuie sa evoluam, să ne ajutăm de tehnologie. Mă bucur totuși că am avut meniul în finală, chiar dacă nu am fost eu cel care l-a executat. Felicitari Elena Matei, te-ai descurcat bine!

Câștigul cel mai mare a fost altul, am legat prietenii cu niște oameni speciali de la care cu siguranță am ce să învăt! Felicitări Cătăllin Amarandei, Alex Bădițoaia, Florin Revesz, Riki Watanabe, Valentina Ioniță, Keed! Am mai multe de demonstrat în afara acestui show!’, a mai scris Ștefan Borleanu pe Instagram.