Vulpița și Viorel și-au botezat băiețelul. Veronica Stegaru le-a arătat fanilor ce decor a ales

La începutul verii, Veronica Stegaru a născut un băiețel perfect sănătos, iar momentul creștinării sale nu a întârziat foarte mult. Vulpița și soțul său, Viorel Stegaru, și-au botezat copilul într-un decor de vis, iar fanii tinerilor au fost primii care au văzut imaginile de la eveniment.

Veronica Stegaru a devenit, în urmă cu câteva luni, mamă pentru a doua oară. Astfel, ea a adus pe lume un băiețel iar momentul creștinării nu s-a lăsat nici el prea mult așteptat. Fericitul eveniment a avut loc în cursul serii trecute, iar Vulpița și soțul său, care au fost multă vreme vedetele Acces Direct, și-au bucurat fanii cu imaginile publicate pe rețelele de socializare.

Devenită mamă de băiețel în luna mai a acestui an, Vulpița a vrut să se laude și cu talentul său de a organiza un eveniment atât de important ca botezul copilului. Veronica și Viorel Stegaru mai au împreună o fetiță, în vârstă de aproape cinci ani. Primele imagini de la creștinarea noului membru al familiei au fost postate pe pagina de Instagram a acesteia, spre surprinderea urmăritorilor săi.

Veronica și Viorel au fost dur criticați din cauza faptului că aceștia nu prea își doreau să muncească și ar fi preferat să le vină totul de-a gata. Cei doi s-au angajat și, din ultimele informații, Veronica muncește de acasă pentru o firmă de confecții textile, iar Viorel s-a angajat la o firmă de curățenie unde câștigă aproape 2500 de lei.

Este o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a mărturisit Viorel Stegaru.