Nicolae Botgros, primele declarații despre Lidia Bejenaru: „Am rămas singur și sărac”

Lidia Bejenaru s-a sti.ns din viață pe 26 iulie, în urma unei he.moragii. Soțul acesteia, Nicolae Botgros, suferă enorm și este foarte afectat de moa.rtea interpretei de muzică populară. Recent, acesta a vorbit despre ultimele momente de vi.ață ale Lidiei Bejenaru, dar și despre problemele de sănătate cu care ea se confrunta.

Lidia Bejenaru a de.ce.dat pe data de 26 iulie în urma unei he.moragii, iar de atunci, Nicolae Botgros, văduvul acesteia, este de neconsolat. Recent, maestrul dirijor a găsit puterea să vorbească despre ultimele momente de viață ale Lidiei Bejenaru și despre problemele de sănătate cu care aceasta se confrunta.

Nicolae Botgros a mărturisit că Lidia Bejenaru a suferit trei inter.venții chirur.gicale în aproape două săptămâni. În plus, maestrul dirijor a mai spus că interpreta de muzică populară avea can.cer la co.lon, care era foarte avansat. În plus, Lidia Bejenaru suferea și de dia.bet de vreo 20 de ani.

Nicolae Botgros o iubea foarte mult pe Lidia Bejenaru, drept urmare moar.tea interpretei de muzică populară a fost o lovitură extrem de dureroasă pentru el. Maestrul dirijor, vorbind despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat Lidia Bejenaru, a mai spus că după a doua inter.venție chirur.gicală, el n-a mai putut vorbi cu soția lui pentru că aceasta intrase în co.mă.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a ope.rat-o după care peste patru zile a urmat a doua inter.venție, după patru zile a urmat și a treia inter.venție și, practic, după a doua inter.venție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în co.mă. A avut can.cer la co.lon, dar în afara can.ce.rului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de me.tas.tază, ea avea dia.betul ei de vreo 20 și ceva de ani’, a spus Nicolae Botgros, pentru spynews.ro.

În continuare, Nicolae Botgros a mai afirmat că este înconjurat de oameni, însă el simte că nu are nevoie de nimeni pentru că golul lăsat de moar.tea soției lui, Lidia Bejenaru nu îl poate umple nimeni. Interpreta de muzică populară îi lipsește în fiecare secundă din viața lui.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem’, a mai adăugat Nicolae Botgros.

Pentru a încerca să treacă peste durerea lui, Nicolae Borgros a precizat că și-a reluat concertele, însă îi este foarte greu să își stăpânească lacrimile în momentul în care aude melodii legate de Lidia Bejeanru.