Vedeta din România care îşi plânge de milă: „Încă plătesc pentru acea relație”

Vica Blochina a fost 16 ani iubita lui Victor Piţurcă. Fosta balerină are şi un copil cu celebrul antrenor din România.

În vârstă de 45 de ani, vedeta este singură şi a ajuns să îşi plângă de milă. Consideră că încă are de suferit din cauza greşelilor trecutului.

”Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a spus Blochina, citată de click.ro.

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor A.D.N. Mai mult, a refuzat să îşi bage în seamă fiul în momentul în care a făcut testul de pater.nitate la IML.

”Nu a recunoscut copilul la momentul potrivit. Eu consider că a vrut să mă umilească. Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit să facă testul de pater.nitate. Noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic și nu știa ce se întâmplă între noi doi. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul.

Băiatul țipa: «Tati, sunt eu Edan! Nu îți mai aduci aminte de mine?». A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat. Și pentru el a fost un șoc”, a povestit Vica Blochina.

Fostul selecţioner al României este căsătorit cu Maria Piţurcă de peste 30 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Claudia şi Alex.

„Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti şi să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă„, declara Victor Piţurcă în 2012, după ce scandalul a devenit public.