Andreea Ibacka, însărcinată în luna a opta, a plecat în vacanță. Ipostaza în care s-a fotografiat

Andreea Ibacka a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Însărcinată în luna a opta cu al doilea copil, actrița și Cabral se bucură de o vacanță într-o destinație inedită din România.

Timp de câteva zile, cei doi soți sunt la Cazanele Dunării, în Mehedinți. Andreea Ibacka a fost cea care le-a dezvăluit fanilor locația, dar le-a și arătat câteva fotografii noi cu ea.

La ceas de seară, actrița a apărut într-o salopetă albastră, decoltată și mulată pe burta de gravidă. În picioare poartă sandale nude, cu toc. Într-o altă imagine, Cabral și Andreea sunt foarte apropiați, el îi ține mâinile pe burtică, în timp ce ea zâmbește către aparatul de fotografiat.

„Ne-a scos Captain Cabral la o plimbare și o lecție de istorie…”, a notat ea pe Facebook. Fanii celor doi au observat imaginea și i-au oferit peste 22.000 de like-uri.

Andreea Ibacka va naște prin cezariană al doilea copil. „La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri.

Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a declarat actrița într-un interviu, conform protv.ro.