Crezi că îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV

Nu multă lume știe cum arăta Dani Oțil în copilărie. Acesta se numără printre vedetele care au avut o viață nu tocmai ușoară. Însă toate greutățile din copilărie l-au călit și l-au ajutat să devină persoana care este astăzi.

Multe dintre vedetele din România nu au avut întotdeauna o viață tocmai ușoară, dimpotrivă s-au confruntat cu greutăți, însă aceste lucruri au reușit să îi facă și mai puternici. Este și cazul unui prezentator TV extrem de apreciat, care își distrează publicul de peste 10 ani.

Dani Oțil are o viață la care unii nici măcar nu visează. Acum are o carieră de succes, o relație de dragoste invidiată de mulți, însă lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. Prezentatorul TV a comparat viața din anii copilăriei cu cea de acum.

„Când sunt la pământ, pentru că uneori intervine oboseala, de foarte multe ori mă gândesc la locul de unde am plecat. Eu vin dintr-o familie modestă, iar acum am o maşină absolut superbă cu care merg la curse, am mecanici, am un buget, am un combinezon cu numele meu, adică trăiesc o poveste grozavă.

În Reşiţa erau curse stradale şi dacă m-ai fi întrebat atunci dacă vreodată o să fac aşa ceva, eu aş fi spus nu, pentru că eu cu creierul meu de copil şi cu nevoile de atunci nu puteam suprapune un asemenea vis peste realitatea mea.

Eu m-am învăţat cu greul din copilărie, când eram tot timpul flămând, făceam două-trei antrenamente pe zi la sport şi mi-era tot timpul foame, dar mai ales mi-era poftă de ceva dulce. Mi-aduc aminte şi acum cum mă lipeam de geamul consignaţiei de la colţul străzii şi mă uitam la ciocolată prin geam şi nu ştiam când o să o mănânc. Acum am un om care îmi aduce cafeaua în fiecare dimineaţă, la aceeaşi oră, cu fix aceeaşi cantitate de zahăr şi atunci nu m-ar bate Dumnezeu să zic că nu am chef de muncă?”, a povestit Dani Otil.

Dani Oțil a povestit în urmă cu ceva timp, în emisiunea pe care o prezintă o întâmplate amuzantă din copilăria sa. Într-o zi în timp ce se afla la cumpărături alături de bunica sa, omul de televiziune s-a pierdut de aceasta și a fost găsit de o doamnă.

La vremea respectivă, Dani avea 4-5 anișori, iar femeia care l-a găsit a vrut să îl ajute să o găsească pe bunica lui.

„Mie acasa mi se spunea și Bulă. Problema era că eu nu am vrut să îi spun cum mă cheamă doamnei care m-a găsit. Așa că femeia a fost nevoită să anunțe la microfon că a găsit un copilaș într-o geacă albastră, la vreo 5 anișori, căruia i se spune și Bulă. Ce rușine! Tot orașul a aflat”, a spus Dani Otil la Antena 1.

Așadar, la cum arăta Dani Oțil în copilărie, chiar că i se potrivea porecla Bulă.