Andreea Marin, despre războiul cu Mihaela Rădulescu. De unde a început totul: „Probabil că am deranjat prin succes”

De ani, chiar de la debutul lor pe micul ecran, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost mereu comparate, chiar rivale. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, prezentatoarea de la TVR 2 a făcut dezvăluiri despre războiul cu Mihaela.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost măritate cu același bărbat. Este vorba despre Ștefan Bănică jr. Andreea și cântărețul au avut un mariaj din 2006 până în 2013, iar Mihaela, din 1997 până în 1999.

Acum, Denise Rifai a vrut să afle de unde au pornit discuțiile dintre cele două. La întrebarea „De la ce a început războiul cu Mihaela Rădulescu?”, Andreea Marin a declarat că nu de la ea a început totul.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa.

Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.

Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Un alt episod care a atras atenția și care le-a avut drept protagoniste pe Andreea Marin și pe Mihaela Rădulescu a avut loc cu mulți ani în urmă. În presă au apărut niște stenogramele din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, în care cei doi discutau despre Andreea Marin.

La un moment dat, aceasta o numește „vită” pe Andreea Marin. Motivul a fost un promo realizat de profesioniști al „Zânei Surprizelor”, față de cel al Mihaelei Rădulescu. Pe atunci, amândouă moderau emisiuni la Realitatea TV, televiziune condusă de fostul soț al Mihaelei Rădulescu, potrivit wowbiz.ro. Referitor la această declarație, Andreea Marin a spus că nu poate înțelege de ce i-au fost aduse astfel de jigniri.

Întrebată „De ce e Mihaela Rădulescu obsedată de dv.”, vedeta a oferit un răspuns.

„Pentru mine este de neînțeles. Poate nu mai este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”, a mai precizat vedeta.