Cum arată Rodica, mama Cleopatrei Stratan! Nuntaşii au rămas fără cuvinte la cununia religioasă

Pe 14 august 2021, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au devenit soţ şi soţie! S-au cununat religios o săptămână mai târziu, la Chişinău! Ceremonia a fost discretă, iar doar familia le-a fost alături tinerilor!

Într-o fotografie realizată în biserică, îi putem vedea împreună pe cuscrii, Cleopatra şi Edward, dar şi pe cumnata artistei, sora lui Edward, care este cu 20 de ani mai mică.

Cleopatra Stratan (18 ani) şi Edward Sanda (24 de ani) au luat prin surprindere pe toată lumea cu povestea lor de dragoste. În fotografia din biserica apare şi soţia lui Pavel Straţa, Rodica, mama Cleopatrei fiind o prezenta extrem de rară la evenimentele mondene.

Într-un interviu oferit pentru click.ro, Cleopatra a explicat de ce mama ei nu apare pe reţelele de socializare: “Mama mă susține, așa cum a fost tată, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama”.

Cleopatra a decis să se mute în Bucureşti alături de iubitul ei, iar astăzi a spus un “Da!” hotărât în faţa ofiţerului Stării Civile. Şi Edward şi-a exprimat bucuria pe conturile de pe reţelele de socializare.

”Voiam să vă reamintesc, în caz că aţi uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. Ia-ţi mireasa ziua bună dela tata de la muma”, a anunţat Edward Sanda, pe contul lui de Instagram, înainte de cununia civilă. Cu siguranţă, printre invitaţi s-au numărat şi celebrităţi de la noi.