Anamaria Prodan, relație în secret cu Dan Alexa? A răspuns la cea mai incomodă întrebare:

În urmă cu un an, showbiz-ul românesc primea o veste bombă în legătură cu cunoscuta Anamaria Prodan, despre care se zvonea că ar avea o relație cu un cunoscut antrenor din țară, Dan Alexa. Sexy impresara nu a ezitat, iar în divorț cu Laurențiu Reghecampf, a dat cărțile pe față și a eliminat orice speculație.

Anamaria Prodan și familia ei trec în aceste clipe printr-o perioadă deloc bună, însă gurile rele continuă să o atace. S-au speculat luni la rând că între ea și Dan Alexa ar exista ceva mai mult decât o relație, însă întotdeauna a ieșit în față și a declarat că nu este adevărat. Ce a spus acum!

Anamaria Prodan a spus tot adevărul despre relația dintre ea și Dan Alexa
Indignată de toși cei care au vrut să-i facă rău, dar și de toate zvonurile care au continuat să apară la adresa ei, Anamaria Prodan a explicat care este, de fapt, situația. Hotărâtă să nu mai lase loc de interpretare nimănui, sexy impresara a mărturisit că încă de la bun început, între ea și cunoscutul antrenor din România, Dan Alexa, nu a fost nimic mai mult decât o relație de prietenie și totodată profesională.

Pentru a-și argumenta răspunsurile, sexy impresara nu a ezitat să ofere un exemplu, astfel a explicat că dacă ar avea o relație cu cineva nu l-ar bate în public, căci nu este deloc un gest frumos. Totodată, aceasta a declarat că ceea ce s-a întâmplat a venit pe urma unor inconveniente pe plan profesional și nimic mai mult.

„Cum să avem o relație? Acum, serios vorbind. Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine și că avem ceva împreună. La noi totul a fost strict legat de carieră, atât. O relație profesională și de prietenie, nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan.

În ce relații se află Dan Alexa cu familia Prodan-Reghecampf
Știm cu toții faptul că de-a lungul carierei sale, Anamaria Prodan a fost un mare sprijin pentru mai multe persoane din lumea sportului. Printre aceștia se numără și Dan Alexa. Antrenorul în vârstă de 41 de ani îi este foarte recunoscător pentru ajutorul primit în toți acești ani, respectând-o pe sexy impresară pentru profesionalismul de care dă dovadă, de fiecare dată.

Dan Alexa a mărturisit în cadrul unui interviu că Anamaria Prodan i-a fost de mare ajutor, în multe situații. Potrivit spuselor antrenorului, sexy impresara i-a oferit sprijin în momente grele, mai ales atunci când nu avea bani.