Câți bani câștigă Cleopatra Stratan la un singur concert de 35 de minute. Suma este incredibilă:

Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși!

Cleopatra Stratan are concerte în toată țara, iar tariful pe care îl percepe pentru doar 35 de minute de cântat este unul destul de mare. Cântăreața câștigă mai bine și decât soțul ei, dar și decât tatăl ei pentru un singur concert.

Artista Cleopatra Stratan este foarte apreciată la noi în țară, iar milioanele de vizualizări de pe YouTube își spun cuvântul. Iar această faimă pe care ea a cunoscut-o i-a adus și multe contracte de imagine, dar și propuneri de evenimente. Însă pentru a o putea asculta live pe Cleopatra Stratan, organizatorii evenimentelor trebuie să scoată din buzunare sume incredibil de mari.

Iată că tânăra artistă are o carieră prosperă în domeniul artelor și se bucură de mult succes în țară. Pentru un singur concert de durata de 35 de minute, Cleopatra Stratan încasează suma de 5.000 de euro.

”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un vestit organizator de spectacole, pentru Playtech.ro.

Dar asta nu ar fi tot. Vedeta are încasări frumoase și din contractele de imagine pe care le deține în colaborare cu diverse case de design vestimentar. ”În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, spunea Cleopatra Stratn pentru sursa citată anterior.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o nuntă spectaculoasă
Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au dorit foarte tare să se căsătorească, lucru care s-a și întâmplat în luna august. Cei doi au dat vestea ce mare înainte cu câteva zile de evenimentul mult așteptat prin intermediul unei imaginii care anunța noua lor piesă, dar și data nunții.

Nunta lor a fost una spectaculoasă și plină de surprize, iar artista a strălucit într-o rochie albă și lungă, care i-a pus în valoare cele mai frumoase părți ale corpului.

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră! 💍❤️”, a scris Cleopatra Stratan la descrierea unei imagini de la nuntă. Fanii au reacționat imediat și le-au scris foarte multe mesaje de apreciere și felicitare.