Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui: “M-a lăsat pe drumuri pe mine, mama și sora mea”!

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui. Noul concurent de la Survivor a stârnit controverse în echipa Faimoșilor încă de la început, unde nu toți au fost de acord cu atitudinea lui.

Deși este un membru valoros al echipei roșii, acesta a intrat în conflicte cu câțiva dintre colegii lui și și-a impus, fără acceptul celorlalți, rolul de lider.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui: “M-a lăsat pe drumuri pe mine, mama și sora mea”

Fiul lui din prima căsnicie, Mihai, a reacționat imediat pe TikTok și a vorbit despre caracterul tatălui său.

“Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om de acolo, și-a dat cu tesla în cap.

Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, acum îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri și să nu recunoști că ai făcut-o, când toată echipa susține că l-ai înjurat?

O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Sunt niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi cât mai mult acolo și să vadă toată lumea cum ești tu ca om, dragă tată. Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre. O să te iubească toată țara”, a transmis Mihai Zmărăndescu, pe TikTok.

Oamenii au reacționat imediat la postarea lui, cu tot felul de comentarii. “Totuși, e tatăl tău, bro”, i-a scris o tânără, însă replica nu a întârziat să apară: “Când m-a lăsat pe drumuri pe mine, mama și sora mea, nu mai era tată?”

Zmărăndescu are patru copii din două căsnicii

Puțini știu că Zmărăndescu are patru copii, doi din primul mariaj, un băiat și o fată de 18 ani, Mihai și Alexandra, și doi din actuala relație, Cătălin Jr. și pe Matilda.

Se pare că tânărul se află de ani buni la cuțite cu tatăl lui, pe care l-a acuzat în repetate rânduri că nici nu se mai interesează de el și nici de sora lui, Alexandra, de când a intrat în mariajul Luiza, care i-a dăruit alți doi copii. Mihai are 21 de ani, iar sora lui, Alexandra, 18 ani.

“Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el! “, a declarat fiul lui Zmărăndescu, la emisiunea “Exclusiv Vip”, de la Prima TV.