Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze. Cum arată acum blonda: „Nici eu nu mă așteptam!”

Bianca Dragusanu nu mai arata la fel, asta dupa ce a hotarat sa isi faca cateva schimbari la nivel facial.

Bianca Dragusanu este adepta schimbarilor in ce priveste felul cum arata si nu se da in laturi de la nicio interventie chirurgicala sau nu cand vine vorba de corpul ei. Mai nou, vedeta a zburat pana la Cluj pentru a-si face cateva mici modificari la nivelul fetei in ce priveste zona ochilor si buzele.

Bianca Dragusanu si-a scos acidul din buze
”Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Mi-a topit acidul din buze! Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme. Deja arata extraordinar. Tot la dna dr, la mi-am facut si renumita procedura, cat eyes”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Dragusanu a platit 2500 de euro pentru interventia de cantopexie si este mai multumita ca niciodata de rezultat.

Diva a subliniat faptul ca nu se va opri aici cu operatiile estetice si ori de cate ori va simtit nevoia, isi va aduce o imbunatatire in ce priveste corpul ei.

Vedeta a venit în platoul Teo Show unde a vorbit despre cea mai recentă escapadă de lux în Dubai, acolo unde adoră să își petreacă vacanțele în ultimii ani. Această a recunoscut faptul că a mers în vacanță în Emiratele Arabe Unite de circa cincizeci de ori până în prezent și cu toate acestea tot acolo și-ar dori să mai meargă și în viitor.

Bianca Dragusanu, vacante de lux in Dubai
Întrebată ce anume o atrage atât de mult la Dubai, Bianca Drăgușanu mărturisit că are multe prietene acolo care o așteaptă mereu cu mare drag și alături de care își petrece mult timp atunci când merge în vacanță și totodată adoră această destinație deoarece este foarte animată.

Bianca Drăgușanu a specificat faptul că se cazează doar la hoteluri de cinci

stele atunci când merge în Dubai, pe care le alege în funcție de anumite criterii. Acestea trebuie să fie dotate cu sala de fitness și piscină interioară și exterioară, chair și culoarea prosoapelor care trebuie să fie albastre, sezlongurile să fie noi. În cele din urmă, Bianca Drăgușanu a dezvăluit la insistentele lui Bursucu faptul că prețul pentru o noapte de cazare în Dubai ajunge undeva în jur de 2500 euro pe noapte.