Ce au găsit medicii legiști pe mâna Adelei. Au fost prelevate probe

Ies la iveală noi detalii în cazul sinu.ciderii polițistei de 25 de ani din Strehaia. Ce au descoperit medicii legiști la autopsia Adelei, după ce s-a împu.șcat în cap în gară, în timpul serviciului.

În urmă cu o săptămână Adela și-a găsit sfârșitul în urma unui gest necugetat. Tânăra polițistă s-a împuș.cat în baia gării din Strehaia, în timpul serviciului. Colegii ei au găsit-o dece.dată după ce a apăsat pe trăgaciul pist.olului din dotare.

Trupul ei fără viață a ajuns la Medicina Legală acolo unde s-a stabilit că tânăra a mu.rit din cauza hemoragiei intracraniene, iar ulterior a intrat în stop cardio-respirator. Totodată, acum ies la iveală și alte detalii în ceea ce o privește pe aceasta.

Medicii legiști au descoperit pe mâna dreaptă a polițistei praf de puș.că, dar și arsuri în zona acestei plăgi. Mai mult de atât, eu prelevat mostre din fiecare organ al fetei pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanțe interzise înainte de a se sinu.cide.

Rezultatele vor ajunge abia peste câteva săptămâni, fiind un proces lung până când se va afla dacă aceasta consuma sau nu dro.guri, însă tânăra suferea de depresie și asta ar fi dus-o spre gestul șocant.

Între timp, Adela a fost în.mormântată săptămâna trecută în satul natal, iar familia și toți cei care au cunoscut-o sunt devastați de vestea tragică că polițista nu mai e.

Nimănui nu-i vine să creadă că polițista a putut să facă un asemenea gest. Fata ar fi fost complet schimbată în ultimele săptămâni, era tot mai retrasă, stătea singură și nu mai vorbea cu nimeni, dar cei dragi au încercat să o ajute.

Cu doar o zi înainte de gestul șocant, Adela a fost dusă de soțul ei la un neurolog deoarece acuza dureri uriașe de cap. Partenerul ei de viață e distrus și nu-și poate imagina cum va trebui să meargă mai departe fără ea. Cei doi erau foarte fericiți împreună și în luna septembrie au avut parte de cel mai frumos moment din viața lor, nunta.