De ce au mers Loredana și Nick Casciaro în Italia. Motivul pentru care artista a ajuns în țara de origine a câștigătorului său de la X Factor

După ce s-au fotografiat în aeroport și și-au anunțat fanii despre plecarea în Italia, Loredana și Nick Casciaro au dezvăluit și motivul acestei călătorii. Întrebată de fani pe rețelele sociale de ce face în Italia, Loredana a răspuns: „Facem muzică. Și muncă și distracție”.

Ulterior, Loredana a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de câștigătorul X Factor 2021 într-un studio de înregistrări.

Astfel, Loredana le-a dezvăluit fanilor că înregistrează o piesă împreună cu Nick Casciaro.

„Muzică nouă pentru noul an. E atât de bine să fiu din nou în studio, unde se întâmplă magia”, a scris Loredana pe contul său de Instagram.

Ulterior, Loredana s-a fotografiat la o terasă, alături de doi ursuleți de pluș, arătându-le fanilor că se bucură de timpul petrecut în Italia și relaxându-se, nu numai muncind în studioul de înregistrări.

Fanii au fost încântați să vadă că Loredana își continuă colaborarea cu Nick Casciaro:

„Două super talente, super voci”, „Sunteți speicali”, „Felicitări”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul fotografiilor realizate în studioul de înregistrări și publicate de Lori pe contul său de Instagram.

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor
Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 32 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce spectaculoasă, nu doar un fizic de invidiat.

Artistul a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica.

De asemenea, practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Nick Casciaro a avut un parcurs impresionant în cadrul competiției X Factor 2021 și a reușit să cânte melodii în limba română. În ultima înfruntare înainte de Finală, Nick Casciaro a cântat alături de Ștefan, J. Doyle melodia „Sanie cu zurgălăi”, iar în Finală, Nick Casciaro a interpretat alături de Dinu Iancu Sălăjanu melodia „Ciobănaș cu 300 de oi”.

Mentorul lui Nick Casciaro de la X Factor, sezon 10, a fost Loredana. După victoria lui Nick Casciaro de la X Factor 2021 cei doi au continuat să cânte împreună, în concerte.