Liviu Vârciu: ”Țin să vă anunț că relația noastră s-a terminat”. Ce anunț a făcut pe Instagram

Liviu Vârciu și-a luat fanii prin surprindere pe Instagram, după ce a anunțat că relația lui s-a terminat. Artistul mărturisește că nu vrea să se mai împace deoarece se simte neglijat. De la ce a pornit ”cearta”.

Liviu Vârciu și-a anunțat ieri fanii de pe Instagram că se simte foarte neglijat și că relația lui s-a terminat. Vorbim despre relația de prietenie dintre el și Andrei Ștefănescu, bineînțeles totul în glumă, căci la filmări prezentatotul spune că se simte total neglijat.

Vedeta a anunțat în timp ce se afla în culise cu Andrei Ștefănescu că acesta tot timpul stă pe telefon și nu-l bagă în seamă, astfel că relația lor de prietenie ”a luat sfârșit”. La auzul veștii, Andrei Ștefănescu a început să fredoneze versurile din ”S-a rupt lanțul de iubire”, iar ulterior cei doi prieteni au revenit din nou în platou la filmări.

”Vă spun sincer că eu am să mă cert cu el, că e cu telefonul în mână încontinuu și mă neglijează deranjant. Țin să vă anunț că din păcate relația noastră s-a terminat. Nu mă împac cu tine”, a spus Liviu Vârciu.

Cei doi prezentatori sunt foarte buni prieteni, iar aceștia fac echipă de minune de ani de zile. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu aduc tot timpul buna dispoziție și zâmbetul pe buze oriunde sunt prezenți.

Lucrurile îi merg bine lui Liviu Vârciu pe toate planurile. Are prietenii tot timpul aproape, oamenii dragi, copiii, iar relația cu iubita sa, Anda Călin, e cât se poate de bună. Cei doi se respectă foarte mult și își acordă mereu timp unul altuia, chiar dacă sunt și destul de ocupați.

Aceștia au împreună doi copii, o fată și un băiat, iar cei doi știut cum își împartă timpul astfel încât să stea și cu familia.

Liviu Vârciu povestea despre Anda Călin că a reușit să-l suporte cu bune și rele și chiar dacă e dificil, ea mereu e acolo să-l tempereze și să-i ofere dragostea.

”Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la Xtra Night Show.