Alex Bodi, imagine de colecție alături de părinții lui. Afaceristul a postat un mesaj emoționant

Alex Bodi a postat o imagine de colecție alături de părinții lui. Afaceristul pare mai fericit ca niciodată, iar alături de fotografie a scris și un mesaj emoționant prin care le-a mărturisit urmăritorilor lui cât de importantă este familia pentru el.

Alex Bodi nu doar că este unul dintre cei mai cunoscuți și apeciați afaceriști, ci și un familist convins. Celebrul om de afaceri a postat o fotografie de colecție alături de părinții lui, dar și un mesaj emoționant.

Afaceristul pare mai fericit ca niciodată în compania părinților lui. Alex Bodi este foarte activ pe paginile de socializare și împărtășește multe momente cu urmăritorii lui. De data aceasta, cunoscutul om de afaceri a postat o fotografie alături de familia lui, dar și un mesaj prin care a mărturisit cât de importanți sunt cei ce i-au dat viață.

Alex Bodi nu s-a afișat prea des alături de părinții lui. Se pare că afaceristul a trăit clipe frumoase în compania familiei sale și bineînțeles că un lucru atât de important nu putea rămâne departe de ochii fanilor.

„Familia e cel mai frumos cadou făcut de Dumnezeu și cel mai important lucru din lume”, a scris Alex Bodi.

Celebrul afacerist își iubește familia și se pare că nu scapă nicio ocazie de a împărtăși acest lucru cu urmăritorii lui. Alex Bodi a postat fotografiile din Spania, iar fanii au rămas plăcut surprinși.