Ce scrie presa din Italia despre relația dintre Loredana Groza și Nick Casciaro. Cum este văzută diferența de vârstă dintre cei doi

Se pare că Loredana Groza este recunoscută ca fiind o cântăreață talentată nu doar în România, ci și peste hotare. Ce a scris presa din Italia despre relația dintre vedetă și Nick Casciaro și cum este văzută diferența de vârstă dintre cei doi artiști.

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din țara noastră, a fost printre cele mai interesante subiecte ale presei italiene în ultima vreme.

„Cântărețul în vârstă de 32 de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici” în 2014. Nick Casciaro a fost însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută a televiziunii românești”, a scris presa din Italia.

Presa italiana a descris-o pe Loredana Groza pe fondul talentelor sale de care a dat dovadă de-a lungul vieții. Jurnaliștii au scris despre vedetă că este extrem de cunoscută în televiziunea românescă, după ce l-a însoțit pe Nick Casciaro, cântărețul cunoscut de public pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici” din anul 2014.

„Consilierul le-a făcut celor doi invitați câteva cadouri, printre care și calendarul Municipiului Arco. În cadrul întâlnirii Nick Casciaro a interpretat cu vocea și la pian melodia „Imagine” de la John Lennon, convingându-l pe deplin pe consilier – el însuși muzician și profesor de canto – de abilitățile sale de canto”, se arată în articol.

Între îndrăgita cântăreață Loredana Groza și artistul Nick Casciaro există o diferență de vârstă, dar în ciuda acestui lucru, cei doi se înțeleg de minune. În presa italiană s-a scris și despre John Lennon, consilierul care nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa celor doi interpreți.

„A fost o întâlnire deosebit de plăcută pentru că atât Nick, cât și Loredana sunt oameni cu adevărat minunați și plini de viață. Și apoi trebuie să recunosc că am fost uimit de vocea lui Nick, care este și mai frumoasă și mai interesantă când este auzită live”, a mărturisit John Lennon.

Cu toții știm că cei doi artiști sunt talentați și plini de viață. Se pare că Loredana Groza este văzută cu ochi buni de presa italiană și este recunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră.