„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus Măruță la TV. „Pare un robot, o statuie”, a fost replica Andreei Raicu

Bianca Drăgușanu nu a mai suportat și a luat atitudine după ce Andreea Raicu a fost invitată la PRO TV și a avut o discuție cu Cătălin Măruță, în care s-a menționat și numele ei. Vedeta a răbufnit la adresa fostei prezentatoare tv și a spus ce gândește despre aceasta.

În ediția de ieri a emisiunii „La Măruță”, Andreea Raicu a fost invitată, unde a vorbit despre cartea sa, dar și despre modul în care a învățat să se accepte și să aibă încredere în ea

Bianca Drăgușanu, despre Cătălin Măruță și Andreea Raicu
Andreea Raicu a saus că de-a lungul timpului a avut momente în care nu s-a simțit frumoasă și nu-i plăcea nimic la ea. Cu toate acestea, vedeta nu a dus lipsă de admiratori pe care îi încântă pe Instagram cu pictoriale fierbinți.

„Atunci când te accepți, indiferent ce spun alții despre tine, tu știi cine ești. Înainte mă deranja când cineva îmi spunea ceva, pentru că încrederea în mine depindea foarte mult de părerile celorlalți. Aveam tot timpul nevoie de confirmări. Această carte este despre toate momentele în care îmi era greu, în care mă simțeam urâtă, deși eram pe toate copertele revistelor. Mă simțeam foarte urâtă. De multe ori mă întrebam de ce mă iau oamenii aceia în campaniile lor, pentru că nu mă simțeam frumoasă. Nu mă simțeam frumoasă, nu mă simțeam slabă, cu picioarele perfecte, că am cearcăne, că sunt șoldurile prea mari. E vorba despre felul în care te percepi tu”, a declarat Andreea Raicu.

Cătălin Măruță a continuat discuția și a menționat numele Biancăi Drăgușanu, despre care a spus că are întotdeauna fotografiile perfecte: „Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu. E porțelan toată”.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc, dar îmi imaginez. E acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală. Acolo îți dai seama când omul este conectat doar la el și când caută doar like-uri”, a continuat Andreea Raicu.

Bianca Drăgușanu a răbufnit și a vorbit urât despre Andreea Raicu
După cele discutate în cadrul emisiunii, Bianca a luat atitudine și a sărit la gâtul Andreei Raicu.

„Este o expirată. Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu”, a declarat Bianca pentru impact.ro.

Întrebată dacă are să-i spună ceva și lui Cătălin Măruță, cel cu care a avut recent un conflict, fosta soție a lui Victor Slav nu a avut prea multe de zis: „Lui Măruță îi urez Merry Christmas. Atât”.