Carmen Harra a fost jefuită de români, în America. La ce sumă de bani se ridică pagubele:

Carmen Harra trece prin momente dificile, asta după ce casa din America a fost jefuită de către români. Clarvăzătoarea trăiește de peste 30 de ani în America și a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars detalii despre jaful din locuința ei. Iată ce a declarat Carmen Harra!

Carmen Harra a trăit momente dificile, atunci când vedeta a fost jefuită de către românii din America. Hoții au pătruns în locuința clarvăzătoarei, iar aceasta susține că a fost tot timpul sabotată de români.

Carmen Harra a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că a fost sabotată întotdeauna de români, iar aceștia i-au furat, atât din locuință, cât și drepturile de autor. Carmen Harra este profund dezamăgită de românii care locuiesc în diferite țări străine și susține că a suferit foarte mult în urma sabotajelor.

”Dorința asta de a fi cea mai tare, de a-l ignora pe celălalt, de a se sabota între ei, asta n-am înțeles niciodată. Am trăit-o pe pielea mea în New York, la care românii m-au sabotat întotdeauna, de fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce, mi-au furat casa, drepturile de autor, nu am să înțeleg niciodată de ce s-au întâmplat lucrurile”, a declarat Carmen Harra în exclusivitate la Antena Stars.

În urmă cu puțin timp, Carmen Harra a făcut mărturisiri la Antena Stars despre moartea soțului ei, la 10 ani de când acesta s-a stins din viață. Clarvăzătoarea a mărturisit că a prevestit momentul tragediei și a trăit de fiecare dată cu sentimentul că își va pierde partenerul de viață.

,,Mereu l-am avertizat, il rugam să facă un tratament la plămâni. El glumea, spunea că nu i se va întâmpla niciodată nimic. Am încercat să-mi păstrez calmul, nu a fost ușor. Am avut o perioada extrem de dificila emoțională. Nu știam cum sa imi liniștesc sufletul. Mă rugam să nu fie adevărat, să se întâmple un miracol.”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.