Mesaj pentru Piedone de la o mama care si-a pierdut baiatul la Colectiv:

O mama care si-a pierdut baiatul la Colectiv, a comentat, la Antena 3, decizia instantei in acest dosar si i-a transmis lui Piedone un mesaj.

„In primul rand cred ca toti ne bucuram ca s-a terminat un chin la care am fost supusi 6 ani si jumate, timp in care unii sau jucat cu nervii nostri.

Multi dintre noi, parintii celor care au pierit acum 6 ani si jumate, nu mai sunt printre noi, dar nu pot sa zic ca s-a facut dreptate.
Sa fim seriosi! Sistemul nu a facut absolut mimic in acesti 6 ani de zile. Spitalele cu sectiile de arsi sunt inexistente in continuare.

Se moa.re din cauza incendiilor pe capete si toti cei care sunt prinsi in tot felul de incendii in tara ajung in Bucuresti doar ca sa plece mo.rti din spital. Nu au nicio sansa! Din acest punct de vedere nu s-a facut absolut nimic.

In al doilea rand, ca sa cuantifici viata unui copil la sumele care s-au dat azi drept daune, nu stiu ce anume s-a luat in consideratie.

Daca e sa facem o comparatie cu copiii de la maternitatea Giulesti de ani de zile, copii care aveau cateva zile si nu se stie ce sanse de a supravietui.

Tot procesul ni s-a parut o bataie de joc din toate punctele de vedere. Din felul in care s-au jucat cu nervii nostri si hotararea finala care s-a luat”, a spus Elena, mama lui Alexandru Matei.

„Omagiile le aduc de atunci de cand a disparut, i-am dus mai departe societatea de gameri pe care el a infiintat-o. Omagiu cred ca ii aducem in fiecare zi prin tot ceea ce facem pentru el.

Nu este lucru si nici unul dintre parintii de acolo cred ca nu si-a facut niste planuri pe acesti bani. Principalul era ca acest proces sa se termine si sa ne linistim. In sfarsit ne-am linistit”.

Mesaj pentru Cristian Popescu Piedone
„Domnul Piedone ne-a facut o urare foarte draguta azi, pe care vreau sa o reamintesc tuturor parintilor care ne jelim copii dupa atata timp.

Intradevar se va face dreptate acolo sus si in care toti cei care au ceva pe suflet vor plati intr-un fel sau altul.

Nu am vazut niciun om cu pacate in spate care sa m.oara linistit in locul lui, asa ca domnule Piedone aveti grija!

Asa cum ati spus ca nu exista nicio fecioara in tara asta referindu-va la guvern si la toti cei care sunt la putere si la butoane, ce concluzie putem trage de aici?

Avem o clasa politica … va las pe dvs sa puneti pe punctele de suspensie”, a mai mama lui Alexandru Matei care a decedat la 26 de ani in incendiul de la Colectiv, pentru sursa citata mai sus.