Anamaria Prodan a reactionat imediat dupa ce Reghe a anuntat ca este din nou tatic. Ce mesaj i-a transmis antrenorului

Laurentiu Reghecampf a postat in mediul online prima imagine cu Liam, fiul sau si al Corinei Caciuc. Antrenorul a mers imediat la maternitate dupa ce iubita lui a nascut, acolo unde si-a cunoscut cel de-al treilea baietel.

Laurentiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universitatii Craiova, a devenit tata de baiat pentru a treia oara, joi dimineata, dupa cum chiar el a anuntat pe retelele sociale.

Micutul Liam a venit pe lume perfect sanatos si prin nastere naturala.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurentiu Reghecampf dupa ce Corina Caciuc a nascut
„Sa il intreaca pe Cristi Borcea, sa aiba cat mai multi copii!”

Anamaria Prodan a declarat ca ii doreste antrenorului sa aiba si mai multi copii, sa il intreaca pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei! „Il felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sanatos, sa fie bine. Si lui sa aiba putere, sa mai faca copii, cat mai multi, atatia cati isi va dori el. Sa il intreaca pe Cristi Borcea chiar, sa aiba mai multi”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Viata lui Laurentiu Reghecampf s-a schimbat de astazi, caci pe lume a venit cel de-al treilea copil al sau. Corina Caciuc a nascut in aceasta dimineata un baietel, iar tanara l-a facut cel mai fericit barbat pe antrenor.

Antrenorul este mandru nevoie-mare si a anuntat si ce nume va purta cel mai tanar membru al familiei: Liam.

”Astazi dimineata s a nascut Liam fratiorul vostru ! Va iubeste tata❤️🙏”, a fost mesajul postat de Laurentiu Reghecampf pe contul personal de Instagram.