Copiii l-au făcut praf pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut. „Să-l crească măcar pe el că pe noi nu ne mai cunoaște”

Copiii l-au făcut praf pe Laurențiu Reghecampf. Reghe a devenit tată a treia oară după ce amanta Corina Caciuc i-a dăruit un băiețel. Ceilalți copii crescuți de soțul Anamariei Prodan l-au pus la zid pe antrenor.

Laurențiu Reghecampf Jr, fiul pe care Reghe îl are cu Anamaria Prodan, susține că tatăl său a uitat de el și de Luca, băiatul lui Reghe din căsătoria cu Pfeiffer.

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani”, a spus Laurențiu Reghecampf Jr, conform retetesivedete.ro

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, dar pe care Reghecampf a crescut-o de mică, a spus că antrenorul uită repede de copiii săi.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“, a reacționat și Sarah Dumitrescu, potrivit sursei citate mai sus.

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Liam este al treilea copil al lui Reghecampf. Reghe mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Cum a reacționat Luca Reghecampf după nașterea copilului lui Laurențiu Reghecampf
Luca Reghecampf a redistribuit fotografia postată de antrenor cu bebelușul. Luca a avut și un mesaj emoționant: „Bine ai venit în familie!”

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, în vârstă de 22 de ani, a reacționat și ea: „Bine ai venit pe lume, micuțule!”.

Laurenţiu Reghecampf este în culmea fericirii după ce a devenit din nou tătic. Antrenorul a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.