Laurențiu Reghecampf, planuri de căsătorie cu Corina Caciuc?! Ce a postat celebrul antrenor după ce a devenit din nou tată: „O iubesc”

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii asta după ce zilele trecute Corina Caciuc a născut și a devenit tată pentru a treia oară, și de data aceasta de băiat. Ei bine însă, recent, celebrul antrenor a postat un mesaj prin care dă de înțeles că are planuri de căsătorie cu iubita lui. Iată ce a transmis, de fapt, pe contul personal de Instagram.

Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț cu Anamaria Prodan, încă soția lui din acte, însă se pare că își trăiește viața ca un om liber, astfel că nu au trecut decât câteva zile de când și-a întemeiat o familie în adevăratul sens al cuvântului cu Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf a luat cu asat conturile de socializare în urmă cu câteva zile, când a anunțat că a devenit tată pentru prima oară, astfel că după ce a dezvăluit că iubita și fiul lui sunt bine, cât și numele micuțului, nu a mai venit cu vreo noutate până azi.

Recent, celebrul antrenor a postat un clip video în care se vorbește despre dragoste, iubire, dar și cât e important este să te căsătorești cu persoana care mereu îți este alături și te iubește cu tot cu defecte, astfel că întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă nu cumva are de gând să se căsătorească cu Corina Caciuc.

„Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei in viata ta este cu cine te casatoresti. Multi oameni spun dar il iubesc, o iubesc. Si da, este admirabil sa o iubesti, dar ti place de ea? Asta e diferenta. Se spune ca se atrag contrariile. SI da se atrag, dar nu rezista prea mult timp intre ele cam asta de intamplă cu ea. Gaseste pe cineva cu care sa iti puna vant in pânze. Asta e important”, se arată în videoclipul postat de Corina Caciuc.

Joi, Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, asta după ce Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos.

În culmea fericirii, celebrul antrenor nu a putut să nu împărtășească cu cei din mediul online marele eveniment din viața lui, prima poză cu micuțul, cât și numele pe care l-a ales pentru fiul lor. Bineînțeles, numele nu este unul întâmplător, fiindcă are o semnificație aparte și începe tot cu litera „L”, la fel ca numele celorlalți băieți mai mari.