Regizorul Oliver Stone, prietenul lui Putin, a spus adevarul despre boala lui Putin

Regizorul Oliver Stone, un prieten apropiat al lui Vladimir Putin, a dezvăluit că președintele Rusiei a suferit de cancer, dar că s-a vindecat și că în prezent nu mai are nicio problemă.

Oliver Stone a fost în contact cu Vladimir Putin pentru o perioadă de doi ani, când a realizat și câteva interviuri cu acesta, între 2015 și 2017. Regizorul a precizat că liderul de la Kremlin a avut cancer, dar că a reușit să-l învingă.

“Țineți minte asta, domnul Putin a avut acest cancer și cred că l-a depășit. Dar a fost izolat și din cauza COVID”, a spus Oliver Stone.

Dezvăluirea regizorului vine pe fondul zvonurilor potrivit cărora Vladimir Putin a fost bolnav în ultimii cinci ani și este înconjurat de o echipă de medici.

Vladimir Putin, bolnav de cancer?! ,,Înfățișarea lui sugerează că suferă”

Publicația Daily Star a prezentat recent o știre conform căreia Vladimir Putin ar suferi de cancer intestinal în fază terminală, conform unor informații ale Pentagonului. Potrivit sursei, președintele Rusiei ar avea “fața umflată” deoarece ia medicamente pentru cancer sau steroizi.

Sursa din Pentagon este un ofițer de informații militare. De asemenea, sursa citată aduce în atenția publicului faptul că analiștii politici l-au studiat pe Vladimir Putin și consideră că se află într-o stare gravă, motiv care ar fi dus și la atacarea Ucrainei, pentru a se asigura că va intra în istorie, înainte ca boala să îl răpună.

Vladimir Putin nu a negat, dar nici nu a confirmat faptul că ar suferi sau nu de o boală în fază terminală, dar sursa din Pentagon își susține afirmația.

“În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține poze cu el arătând fericit. Înfățișarea lui sugerează că suferă, iar oamenii noștri cred că privirea lui furioasă este cel mai probabil ca urmare a faptului că este în agonie. Oamenii noștri cred cu tărie că este bolnav, este îngrijorat și de Covid, deoarece este preocupat de COVID-19 şi îşi ţine personalul la distanţă”, a declarat ofițerul american.