Adevărul despre episodul Dan Alexa: „Mi-a spus 3-4 variante legate de acel gest”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa și cum le-a afectat acest lucru căsnicia. Ce s-a întâmplat, de fapt, după acel moment?

Episodul Dan Alexa a adus-o pe Anamaria Prodan din nou în atenția presei, gestul făcut de impresara de fotbal stârnind controverse la acel moment. Cum a afectat acel episod cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf?

Scandalul în care au fost implicați Dan Alexa și Anamaria Prodan a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor și se pare că a reprezentat un punct de cotitură în relația dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că acela a fost momentul în care s-a deteriorat relația lor, antrenorul de fotbal precizând că nu a putut depăși acel episod, cu toate că a încercat să facă acest lucru.

„Ați mai fi divorțat dacă nu exista episodul Alexa?”, l-a întrebat Denise Rifai pe Laurențiu Reghecampf.

„Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru.

În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. N-am putut să îi spun lui Bebe (n.r.: lui Laurențiu jr.), bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci (n.r.: relației cu Anamaria Prodan)”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Când vine vorba despre infidelitate, Laurențiu Reghecampf își găsește cu greu cuvintele. Antrenorul de fotbal a spus să nu are certitudinea că ar fi fost înșelat, dar și că nu există dovezi care să arate că el ar fi fost infidel. În plus, antrenorul de fotbal a dezvăluit că a suferit din dragoste și că tot episodul Dan Alexa l-a dat puternic peste cap.

„Cine a înșelat primul?”, l-a întrebat Denise Rifai pe Laurențiu Reghecampf.

„Nici acum nu pot spune 100% că m-a înșelat, am văzut acel gest și mi-a spus 3-4 variante prin care explica gestul”, a mai spus Reghe la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Laurențiu Reghecampf insistă că el nu a înșelat-o pe Anamaria.