Anamaria Prodan, declarații furibunde după noul interviu al lui Laurențiu Reghecampf: „M-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă cu declarațiile furibunde ale impresarei, date după noul interviu în care antrenorul a vorbit despre divorțul lor. Fiica Ionelei Prodan a răbufnit după ce tatăl copilului ei a afirmat că incidentul cu Dan Alexa a fost cauza rupturii lor.

Laurențiu Reghecampf a acordat un nou interviu incendiar, în care a vorbit despre divorțul dintre el și Anamaria Prodan, iar impresara nu a stat cu mâinile în sân. Antrenorul a sugerat că ea este cea care a înșelat prima în căsnicia lor, afirmând că momentul în care încă soția lui l-a lovit pe Dan Alexa a fost, de fapt, cauza despărțirii lor. Iată ce a declarat Anamaria la Antena Stars, ca reacție la spusele lui!

Impresara a ”contraatacat” în această dimineață declarațiile celui care îi este încă soț și susține că acesta este „un mincinos”, pentru că ea ar fi fost cea care s-a ocupat ca infidelitățile lui să nu fie făcute publice, în urmă cu mai mulți ani. În ceea ce privește afirmațiile lui despre presupusa aventură pe care ar fi avut-o ea cu Dan Alexa, Anamaria a amintit momentele din trecut în care antrenorul a negat o astfel de variantă și i-a luat apărarea.

„Ce fac bărbații slabi în general? Cum își pot ascunde slăbiciunea, decât lovind într-un om puternic. Ce să spună Reghecampf?! Reghecampf este un mincinos patentat. La toate emisiunile ieșea și spune ”Cum?! Soția mea?! Păi este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe Pământ. Dacă se întâmpla așa ceva nu mai existam noi”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Impresara spune că antrenorul a fost prins cu amantele prin păduri
După ce Reghecampf a menționat că nu există filmări sau dovezi care să arate că el i-a fost infidel în trecut Anamariei, impresara i-a dat replica și a afirmat că acele imagini există, dar ea a fost cea care a avut grijă să nu apară, pentru a păstra imaginea familiei nepătată.

„Altă dovadă de prostie și slăbiciune. El nu face față interviurilor în primul rând. (…) El,de fapt, a spus adevărul aruncând cu ceva rău în alții. Nu a fost filmat? Păi cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că mașina noastră nu este dată altor amante, ci că e dată la un prieten. M-am chinuit doi ani să ascund urmele urâte să nu cumva să se afcă de râs și să ne facă de râs și pe noi.”, a mai spus impresara.