Anamaria Prodan se marita! Cine este barbatul cu care se casatoreste:

Anamaria Prodan a făcut anunțul bombă la Antena Stars, acolo unde impresara a anunțat că se mărită. Vedeta e mai pregătită ca niciodată să facă pasul cel mare cu iubitul ei, dar evident, după divorț. Ea a anunțat că vrea o nuntă regală.

Anamaria Prodan a dat lovitura, iar asta nu o spunem noi, ci imaginile care vorbesc de la sine. Impresara a fost seara trecută invitată la un eveniment de mare importantă în Dubai, unul organizat de către casa regală.

Se știe foarte bine că noul său partener face parte din această familie cu un rang foarte înalt în societate, astfel că Anamaria Prodan a fost onorată să ia parte la un astfel de eveniment unde bineînțeles nu a fost singură.

Vedeta a fost întrebată dacă și-ar dori și ea să aibă un astfel de eveniment, propria nuntă, în acest stil, cu șeici și oameni extrem de importanți. Ea a susținut că da și că oricând să facă asta, însă momentan trebuie să termine divorțul de Laurențiu Reghecampf.

După ce va încheie procesul ea își dorește să facă acest pas și să se căsătorească pentru a treia oară cu partenerul său, care e mai tânăr decât ea, dar care o face foarte fericită.

”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a anunțat Anamaria Prodan, în premieră la Antena Stars.

După cum a spus chiar ea, impresara își dorește ca nunta ei să fie o nuntă regală, astfel că atunci când va decide să facă acest eveniment cu siguranță va fi unul de anvergură.

Anamaria Prodan, despre relația cu partenerul său
În ceea ce-l privește pe iubitul ei, Anamaria Prodan a precizat într-un interviu online că aceasta e foarte diferit, vine dintr-o lume cu reguli aparte, dar e exact cum trebuie să fie. Ea susține că nu s-au sărutat, însă simte că e îndrăgostită de el și se simte foarte bine în preajma sa.

”E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai zis impresara.