Denise Rifai a ramas muta de uimire! Incredibil ce a spus Laurentiu Reghecampf despre divortul de Anamaria Prodan

Laurentiu Reghecampf a fost invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, unde a fost intrebat despre motivele care l-au determinat sa puna capat relatiei cu Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf, rupe tacerea si spune adevarul despre divortul de Anamaria Prodan

Antrenorul a explicat motivul pentru care a decis sa incheie relatia cu impresara.
Reghe nu a putut sa treaca peste inidentul de acum trei ani. Mai exact, momentul in care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa.

“Nu, pentru ca nu stiam si niciodata nu m-a interesat sa controlez ce facea Anamaria. Intotdeauna merg pe premisa ca am incredere in omul de langa mine, asa cum si cel de langa mine are incredere. Apar discutii mai ales atunci cand esti persoana publica.

Momentul cand s-a intamplat acel episod, eu am avut o discutie cu Anamaria, eu fiind atunci in Dubai cu ambii baieti. Nu am putut sa-i spun lui Bebe.

Bineinteles, Bebe vedea tot ce se intampla, pentru ca aveam toate canalele romanesti in living. Si am luat eu acea decizie, am incercat sa trec peste acest moment, dar nu am putut.

Imi pare rau ca i-am dat ei anumite sperante, dar cred ca cel mai bine era sa pun eu capat atunci.”, a explicat Laurentiu Reghecampf la Kanal D.

Intrebat cine a inselat primul in casnicia celor doi, antrenorul a spus ca nu poate raspunde la aceasta intrebare deoarece nu poate sti sigur daca Anamaria i-a fost sau nu infidela.

“E greu de spus. Asa cum am spus mai devreme, niciodata nu m-am gandit ca Anamaria Prodan ma insala. Si nici acum nu pot sa spun 100% ca m-a inselat, pentru ca eu nu am prins-o.

Doar am vazut acel gest, care nu a parut un gest de cearta, mi s-a parut clar ca este un gest intre doi oameni care au ceva unul cu celalalt. Nu am urmarit acest lucru, nu am urmarit persoana de langa mine.”, a mai spus Reghe.

Cand a incetat Laurentiu Reghecampf sa o iubeasca pe Anamaria Prodan
“Intram intr-un subiect foarte delicat. Momentul delicat in casnicia noastra a fost cand am vazut acel incident pe care l-a avut ea impreuna cu antrenorul de fotbal Alexa, momentul cand i-a dat cu pumnul.

Am avut o discutie cu Ana si i-am spus ca va fi foarte greu sa trec peste acest moment. De atunci lucrurile au luat o alta intorsatura.

Am spus acest lucru datorita unui simplu lucru: urasc cand oamenii isi folosesc copiii sa ajunga la niste lucruri.

Nu accept ca niciunul dintre copiii mei, nu am sa-i accept niciodata Anei sa-mi foloseasca copiii pentru a castiga ceva. Lucrurile trebuie stabilite intre omenii maturi, copiii trebuie sa stea deoparte, sa-si faca scoala.

Este un subiect dificil pentru un copil, sa-si vada parintii ca se despart. In acelasi timp cred ca este foarte important ca eu si fosta sotie sa ne comportam ca niste oameni maturi si sa nu implicam copiii.”, a mai spus Laurentiu Reghecampf in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Denise Rifai: ”Puteti iubi, in paralel, doua femei?”
Reghe: ”Nu! Nu vreau sa comentez absolut nimic din ce a dat Mariana, nu este adevarat. In primul rand, eu cand am anuntat-o pe Mariana de Anamaria, inca nu era gravida”, a spus Laurentiu Reghecampf.