Ernest, detalii emoționante despre relația cu soția lui: „Da, ies scântei, dar prefer să îmi manifest afecțiunea în felul ăsta”

Ernest, unul dintre cei mai longevivi prezentatori din Romania, a dat cateva detalii intr-un interviu pentru kanald.ro despre relatia cu sotia lui.

Ernest si sotia lui, Adriana, formeaza unul din cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc. Sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna un baietel de 8 ani, iar aparitiile lor in spatiul public sunt foarte rare preferand sa isi traiasca viata de familie departe de reflectoare.

Ernest a si precizat faptul ca incearca pe cat posibil sa isi creasca fiul departe de aceasta lume, foarte tarziu spunandu-i cu ce se ocupa, de fapt. Atat pentru prezentatorul TV cat si pentru sotia lui, unul din lucrurile cele mai importante este educatia fiului lor.

Ernest recunoaste ca mai ies scantei intre el si sotia lui
Să nu creadă că sunt doar panseluțe, unicorni roz sau mai stiu eu ce. Trebuie să știe că în viață mai sunt și decepții și dezamăgiri și oameni răi și multă prostie și multă fățărnicie. Să știe că în viață nu este totul simplu, trebuie să tratezi lucrurile în serios și nu în bășcălie. Trebuie să știe că este responsabil pentru faptele sale, că este stăpânul propriilor decizii, destin. Acestea ar fi armele pe care trebuie să le stăpânească indiferent de domeniu; fie că e vorba de stomatolog, indiferent ce vrea să fie vlogger, artist”, a spus Ernest în interviul acordat în exclusivitate pentru kanald.ro.

Ernest: „E și o încăpățânare din partea mea să fac asta”
Desi nu îi plac aparițiile mondene, Ernest recunoaște relația cu soția lui este cât se poate de fireasca și îi mulțumește Adrianei că îi știe felul și îl accepta așa: „Eu sunt genul de om care nu da doi bani pe datele fixe. Pe aceasta verigheta scrie 7.07. Nu o să îi fac un cadou frumos pe 07.07 sau pe 8 Martie sau de Sf Valentin. Sunt genul de om care iți poate face o surpriza foarte plăcuta, iți va aduce cel mai frumos buchet de flori sau un cadou pe care ți-l doreai într-o zi de miercuri. Consideri că așa iți manifești adevărată iubire. Da, ies scântei, dar soția mea s-a învățat cu mine. E și o încăpățânare din partea mea să fac asta, dar prefer să îmi manifest afecțiunea în felul acesta. Prefer că lucrurile frumoase să vina în momente banale,” recunoaste Ernest pentru kanald.ro.