Nimeni nu se aștepta s-o vadă aici! Iată de unde își ia hainele de lux Anamaria Prodan

Cine și-ar fi închipuit vreodată că Anamaria Prodan merge la cumpărături de falsuri și branduri fake, ținând cont de statusul ei social? Ei bine, „minunea” s-a întâmplat, deoarece zilele trecute impresara a fost surprinsă la „vânătoare” de articole vestimentare. Și nu oriunde, ci tocmai în Bazarul din Istanbul, unde Anamaria Prodan s-a dedat la o sesiune de shopping.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro, Anamaria Prodan a dat zilele trecute o fugă până în Turcia, la Istanbul! Mâncare bună, locuri de vizitat, dar și magazine de bifat. Nu cele deschise de marile case de modă, ci tocmai cele care comercializează fake-uri la prețuri uluitor de mici! Astfel, în mass-media au apărut imagini inedite cu marea impresară prin buticurile din marele Bazar! Acum, ne punem și noi întrebarea firească: de acolo să fie hainele de mii de euro pe care le afișează cum vorbește toată lumea?!

Anamaria Prodan, la cumpărături de falsuri în Bazar
Anamaria Prodan face mereu paradă cu hainele, accesoriile și mașinile de lux pe care le deține! Îl face sărac pe fostul ei soț și se pozează, ori de câte ori are ocazia, în branduri precum: Gucci, Louis Vuitton, Hermes și altele de acest nivel! Însă recentele imagini în care a fost surprinsă vor bulversa total opinia publică! Sunt originale sau nu hainele de firmă pe care le poartă agenta de jucători? Mulți zic că e într-un fals din cap până-n picioare, ceea ce nu pare exclus.

Aflată în vacanță în Istanbul, o familie de români a surprins-o pe Anamaria Prodan într-un magazin tip bazar. Acolo unde se comercializează haine fake, aruncate precum sacii de cartofi prin rafturi. Magazinul este ticsit de imitații după Dior, Gucci, Dolce și alte branduri pe care le adoră sexy-impresara. În loc să meargă la magazinele de lux, a ajuns direct într-un magazin de zici că sunt rândurile din piața Obor, pe vechi!

Anamaria Prodan nu s-a sfiit niciodată să arate ce are mai bun! S-a declarat admiratoare a genților Hermes. Spune că are toate modelele, pe toate culorile și edițiile limitate. Noi sperăm acum doar să fie originale. Că dacă sunt luate tot de pe „rândurile” din Istanbul… păi asta nu mai e viață de milionar cu gusturi fine…

Așa cum se poate observa în imagini, Anamaria Prodan a verificat mai multe articole vestimentare, a căror valoare este de doar câțiva euro. Cert este că fotografiile nu mint, iar, logic, o întrebare ia naștere: de acolo să fie hainele de mii de euro cu care apare în public? Sau a fost doar o scăpare? Cert este că, până acum, alte vedete de rangul ei care pozează în „milionărese” nu au fost suprinse în astfel de ipostaze.

Anamaria Prodan nu spune „nu” hainelor second-hand
În urmă cu mai mulți ani, Anamaria Prodan mărturisea, totuși, că poartă chiar și haine second-hand, iar cele mai recente imagini publicate de Cancan.ro sunt, practic, confirmarea.

„Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ. Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine.

Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă. Contează în primul rând să îmi placă, să mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine”, mărturisea la acea vreme Anamaria Prodan.