O femeie s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă, în Brazilia. La nuntă au fost prezenți 250 de invitaţi: „E un bărbat minunat”

Meirivone Rocha Moraes, în vârstă de 37 de ani din Brazilia, s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă. Femeia susține că trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, dar totodată este nemulțumită de unele defecte ale „partenerului”. A organizat o nuntă cu 250 de invitați.

Meirivone Rocha Moraes, în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe pe care a primit-o din partea mamei ei. Femeia a organizat o nuntă, iar peste 250 de persoane au fost prezente la eveniment.

Femeia a primit păpușa din partea mamei ei, după ce s-ar fi plânsă că nu are cine să se distreze și să danseze. După mai mult timp, Meirivone Rocha Moraes s-a îndrăgostit, iar apoi a urmat o „nuntă ca-n povești”.

„Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înţelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase”, a mărturisit Meirivone Rocha Moraes.

Meirivone Rocha Moraes este foarte mulțumită de „soțul” ei, mai ales pentru că susține că femeile roiesc în jurul lui și sunt gelose pe relația lor, dar el este un „bărbat” fidel.

Ce a mărturisit despre „soțul” ei
Chiar dacă susține că are un „mariaj” de invidiat, la care multe femei doar visează, Meirivone Rocha Moraes a găsit și defecte la „partenerul” ei, spunând că este cam leneș și nu muncește, iar ea este singura care aduce bani în casă.

„Are multe calităţi, dar e cam leneş şi nu munceşte deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi”, a adăugat femeia.

În ciuda defectelor, femeia și-a ascultat inima și fără să stea prea mult pe gânduri s-a căsătorit cu păpușa de cârpă pe care a botezat-o „Marcelo”, iar la nuntă au fost prezenți peste 250 de invitați. Meirivone Rocha Moraes susține că are și un copil cu „partenerul” ei.

Femeia nu ascultă de gurile rele și își vede liniștită de „mariajul ei” perfect. Meirivone Rocha Moraes a transmis live multe momente de la nuntă.