Pepe, fotografie de senzație alături de fiul său. Cum s-au pozat cei doi: „Băiatul meu”

Pepe radiază de fericire în aceste momente, asta fiindcă nu au trecut decât două săptămâni de când a devenit tată pentru a treia oară. Nu mai este un secret că Yasmine Ody, iubita lui, i-a dăruit un băiat, astfel că nu este zi în care artistul să nu se mândrească cu familia pe care o are. Iată ce imagine de senzația a postat recent alături de fiul său! Fanii au rămas fără cuvinte!

Pepe este destul de activ în mediul online, astfel că deseori împărtășește cu cei care-l urmăresc și îndrăgesc momente prețioase din viața lui, mai ales când este în compania celor două fiice, dar și a fiului său.

În urmă cu două săptămâni, Pepe era în culmea fericirii, asta fiindcă Yasmine Ody îl făcea tată pentru a trei oară, de data aceasta de băiat. Totul a decurs extrem de bine, iar ca niște părinți responsabili, dar totodată departe de ceea ce zice lumea și de speculații, au ales să împărtășească cu cei dragi și cu fanii cum arată fiul lor.

Nu, nu au ținut cont de nimic, așa că încă din primele zile de viață, fiul lui Pepe a fost expus pe rețelele de socializare, la fel cum a fost și astăzi, când artistul a postat o fotografie cu adevărat emoționantă alături de micuțul său, care-i seamănă leit.

„Cu băiatul meu!”, a scris Pepe alături de fotografia în care își ținea fiul strâns în brațe.

Pepe și Yasmine Ody și-au dus relația la un alt nivel
Ei bine, știm cu toții faptul că Pepe și Yasmine Ody trăiesc o frumoasă de dragoste, iar din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel perfect sănătos, care a venit pe lume în urmă cu două săptămâni, însă se pare că cei doi au dus totul la un alt nivel.

Nu doar că au devenit părinți, ci a apărut și un inel de logodnă pe degetul iubitei lui Pepe, ceea ce ne duce cu gândul că artistul i-a pus și întrebarea cea mare, iar răspunsul nu a putut să fie decât unul afirmativ.

Ce-i drept, Pepe este destul de reținut când vine vorba despre familia sa și relația cu Yasmine Ody, astfel că alege să se bucure în liniște de toate momentele frumoase de care are parte.