Anamaria Prodan, anunțul momentului despre relația cu Laurențiu Reghecampf! E schimbare totală de situație

Anamaria Prodan face anunțul momentului despre relația cu Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă cei se află în plin divorț, agentul susține că vorbesc zilnic.

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf e implicat într-o altă relație, cu Corina Caciuc, care i-a dăruit și un băiețel, Prodan și Reghe au păstrat legătura, mai ales când e vorba de nevoile pe care le are copilul celor doi, Laurențiu Jr.

”Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici.

Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi?(..) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.”, a spus Anamaria Prodan, la PrimaTV.

Anamaria Prodan, dezvăluire dureroasă despre Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire dureroasă despre relația rece pe care o au Laurențiu Reghecampf și fiul celor doi, Laurențiu Jr. Bebeto nu vrea să își vadă tatăl, după ce a aflat de povestea de dragoste pe care Reghe o trăiește alături de Corina Caciuc.

”Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r).

La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.”, a spus Prodan, pentru sursa citată.

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă
Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit repede de muncă după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul de 46 de ani a semnat cu Neftchi Baku și se va muta în Azerbaidjan. Câţi bani ar putea primi vedeta.

„Reghe” va încasa, de la azeri, un salariu anual de 480.000 de euro și va primi un bonus consistent dacă va califica echipa în grupele Conference League. Oltenii îi dădeau numai 180.000 de euro pe sezon.

Anamaria Prodan poate răsufla ușurată, după ce a câștigat o primă bătălie în instanță. Judecătorii l-au obligat pe Laurențiu Reghecampf să îi plătească pensie alimentară pentru Bebeto, fiul pe care îl au împreună. Dacă nu și-ar fi găsit de muncă, tehnicianul ar fi achitat aproximativ 500 de lei pe lună, sumă raportată la salariul minim pe economie.