Ce note au luat la BAC Andreea Mantea, Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea. La asta chiar nu te asteptai

Toata lumea este curioasa ce note au luat la Bac Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea. Iată cum s-au descurcat la examenul maturității cele trei vedete.

Astazi este o zi plina de de emoții atât pentru părinți, cât și pentru absolvenți și pentru profesori, pentru ca se afiseaza rezultatele la BAC 2022.

Cele mai cunoscute prezentatoare TV au dezvăluit ce note au luat la unul dintre cele mai importante examene din viața lor.

Bianca Drăgușanu, spre exemplu, a trecut examenul maturității cu o notă foarte mare și le-a arătat prietenilor virtuali acest lucru, după ce s-a zvonit că nu s-a descurcat prea bine.

Fosta prezentatoare TV a terminat Liceul de Informatică din Petroșani în anul 2002, atunci când a și susținut examenul.

„Am aflat şi eu că am un mare secret pe care îl ţin în super secret. Uite că de fapt secretul nu mai e secret”, a scris Bianca Drăguşanu pe pagina personală de Facebook.

Bianca Drăguşanu a obţinut la Limba şi Literatura Română – oral – nota 9, la Limba şi Literatura Română – scris – nota 9, la Engleză a obţinut nota 8,50, la Matematică a luat nota 7, 20, la Tehnica Servicii Consumatorilor a luat nota 10, iar la Educaţie Fizică – nota 10. Astfel, media cu care a luat examenul maturității a fost 8,95.

Cât despre Andreea Mantea, aceasta s-a descurcat, la rândul său, foarte bine la probele de Bacalaureat.

Andreea Mantea a susținut examenele de Bacalaureat la grupul Școlar Sf. Pantelimon din București, în anul 2005. Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” a luat 8,50 la limba română scris, 5,50 la limba română oral, 8 la engleză, 7,85 la geografie, 5,70 la sociologie și 9,60 la educație fizică. Media generală a fost de 7,40.

Gabriela Cristea a dat Bacalaureatul la Liceul de Coregrafie nr.1 din București, în anul 1993. A obținut nota 8 la română scris, nota 9 la oral, la română, 8 la franceză, 10 la istorie, 9 la geografie și tot nota 9 la dans. Media generală a fost de 8,85.