Mama lui Tavi Clonda rupe tăcerea despre Gabriela Cristea: „Așa a fost de la început…”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani și împreună formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Din rodul iubirii lor au rezultat două fiice, care sunt tot universul celor doi.

Sunt o familie extrem de unită, fiind un exemplu pentru toți ceilalți.

Mâine este o zi importantă de sărbătorit în familia celor doi, căci Tavi Clonda împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani. Pentru a celebra acest moment, mama artistului i-a transmis un mesaj absolut emoționant. A fost pentru prima dată când femeia a apărut pe micul ecran. Ea nu a uitat, însă, să spună și câteva cuvinte despre nora ei, Gabriela Cristea!

Mama artistului este mândră tot ceea ce a reușit fiul ei să realizeze până la această vârstă. Ea îi urează tot binele din lume și îi dorește ca pe viitor să i se îndeplinească toate dorințele, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Femeia nu a uitat să o menționeze nici pe Gabriela Cristea în discursul ei. Se pare că soția lui Tavi Clonda este foarte îndrăgită de mama soacră.

„Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună.

Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine. Îti urez La mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată. Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mântră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizarile pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult. Sunt alături de voi oricând.

Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetitelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul”, a declarat mama lui Tavi Clonda într-o emisiune TV.