Camelia este femeia care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr, în urmă cu 20 de ani. Poză rară cu mama lui Radu, singura femeie „nemondenă” pe care a iubit-o solistul

Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică, este singura fostă iubită a artistului care nu făcea parte din lumea mondenă. Aceasta și Ștefan Bănică Jr au avut o relație timp de 5 ani, din care a rezultat primul băiat al celebrului solist și actor. Despărțirea celor doi s-a produs în 2005, când Radu avea doar 4 ani, băiatul rămânând în grija mamei.

Camelia Constantinescu este mama lui Radu Ștefan Bănică
Camelia Constantinescu este singura femeie „nemondenă” dintre iubitele lui Ștefan Bănică. Nu este persoană publică, trăiește discret și departe de lumina reflectoarelor, dar i-a dăruit solistului un dar neprețuit: primul copil. Radu Ștefan i-a urat „la mulți ani” mamei sale, într-un mod inedit.

Este binecunoscut faptul că Ștefan Bănică Jr, star-ul rock’n’roll al României, are o listă lungă de femei care i-au căzut în mreje. Soțiile oficiale sunt Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Lavinia Pârva. Și totuși, există o femeie care a însemnat mult în trecutul, prezentul și viitorul artistului. Asta pentru că sunt uniți pe veci de o mândrețe de băiat pe care îl au împreună, Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 20 de ani.

Este vorba despre Camelia Constantinescu, prima femeie care l-a făcut tătic pe Ștefan Bănică și totodată singura iubită care nu făcea parte din lumea mondenă. Zilele trecute, Radu Ștefan i-a urat mamei lui „La mulți ani”, iar imaginea cu Camelia Constantinescu este dovada vie că băiatul a luat ce e mai bun și mai frumos de la ambii părinți. Mama lui este o femeie distinsă, cu o frumusețe evidentă, deloc stridentă. Naturalețea și eleganța se citesc pe chipul ei, pe care trecerea timpului nu a lăsat deloc semne.

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică au fost împreună timp de 5 ani și s-au despărțit în 2005, când băiatul lor avea doar 4 ani. La acea vreme, Radu Ștefan a rămas în grija mamei, însă artistul s-a implicat activ în creșterea și eduația lui. Totodată, și Radu Ștefan Bănică are o relație excelentă cu tatăl lui, dar și cu fosta și actuala soție a lui Ștefan Bănică, Andreea Marin și Lavinia Pârva.

În plus, tânărul este extrem de apropiat și de frații săi, Ana Violeta și Alexandru. Trăsăturile bine conturate și privirea caldă și senină ne amintesc că Ștefan Bănică a fost un norocos în ceea ce privește femeile care i-au trecut prin viață.

Ștefan Bănică are trei copii cu trei femei
Ştefan Bănică are copii, doi băieţi şi o fată, cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu, a împlinit 20 ani şi este student la UNATC. Și-a deschis și o afacere în buricul Capitalei și a moștenit șarmul celebrului său tată. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (46 de ani), născută pe 15 decembrie 2007. Actuala soție, Lavinia (36 de ani), i l-a dăruit pe mezinul Alexandru, care a venit pe lume la data de 13 mai 2019.