Cuplul momentului. Mihai Mitoseru iubeste din nou si a uitat de Noemi. ”Suntem la început”

După 14 ani de iubire, în urmă cu trei ani, Mihai Mitoșeru și Noemi, partenera sa de viață au decis să se separe. Totul a avut loc pe cale amiabilă, însă în continuare au rămas prieteni. Deși existau zvonuri a unei posibile împăcări, acum ea e istorie pentru prezentator, căci el se află într-o nouă relație.

Pentru toată lumea a fost un șoc să afle că în urmă cu trei ani Mihai Mitoșeru și fosta sa parteneră, Noemi, au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate în viață și că trebuie să se separe. Cei doi au hotărât astfel să renunțe la povestea lor de iubire de mai bine de 14 ani, însă au rămas buni prieteni.

Cei doi au divorțat la notar, iar după ce au ieșit din interior s-au luat în brațe și s-au pupat și și-au promis că vor rămâne prieteni. Cu toate că erau divorțați, zvonurile spuneau că acești s-ar fi împăcat, însă acum e clar că Noemi e istorie pentru prezentator.

În cadrul unui interviu, Mihai Mitoșeru a mărturisit că are o nouă relație și că povestea lui de iubire cu partenera sa e încă la început de drum. El nu a vrut să dea prea multe detalii despre femeia de lângă el, dar spune că e o femeie ”chiar ok” și vor vedea cum vor decurge lucrurile de acum înainte.

”Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!”, a spus Mihai Mitoșeru pentru Click.ro.

Se mai vede căsătorit
În ceea ce privește o viitoare nuntă, Mihai Mitoșeru spune că nu exclude această variantă, însă nici nu ține neapărat să facă din nou căsătoria cu persoana de lângă el. Prezentatorul mărturisește că pentru el nu reprezintă neapărat un pas important acela de a face nuntă și consideră că o relație poate să funcționeze și fără actul de căsătorie.

”Da! Dar nu am de-astea! Eu am terminat divorțul pupându-mă cu soția mea și plângând amândoi, nu… Dar nici nu pot să spun că aș putea să am o relație doar ca să am și cu oricine doar ca să am o relație. Asta nu!”, a mai zis Mihai Mitoșeru.