De unde își cumpără Oana Roman hainele, de fapt. Adevărul a ieșit la iveală, imaginile astea spun tot

Oana Roman deţine un magazin online de haine. Preţurile nu sunt foarte mari, dar nici tocmai mici. Şi totuşi, în urmă cu doar câteva zile, a fost surprinsă la cumpărături într-un complex comercial. Chiar dacă deţine o afacere cu îmbrăcăminte, se pare ca Oana Roman îşi cumpără haine din altă parte. Întrebarea este dacă pentru uz propriu sau pentru magazinul online, pe care îl are.

Sora designerului Catinca Roman a fost surprinsă într-un complex comercial din Bucureşti, împreună cu soţul ei, Marius Elisei. Imaginile sunt grăitoare. De ceva vreme, se afla în atenţia presei, mai ales din cauza scandalului pe care l-a avut cu soţul, dar şi pentru că şi-a internat mama într-un azil de lux. Mai mult, faptul că este influencer a adus-o în atenţia publicului şi a propulsat-o. Nimeni nu se aştepta însă să fie văzut într-un complex comercial, verificând câteva rochiţe banale, cu motivele estivale.

De unde îşi cumpără Oana Roman haine?
Rochiile verificate în complexul comercial să fie strict pentru ea sau Oana Roman de acolo îşi aprovizionează magazinul online? Nu putem şti cu certitudine care este răspunsul. Fără machiaj şi îmbrăcată lejer, vedetă a mers cu soţul său, Marius Elisei, pentru a căuta cele mai potrivite rochii de vară. Conform imaginilor de la cancan.ro, se pare că e vorba de un complex comercial de unde rochiile se cumpără la set şi foarte rar la bucată. E vorba de rochii extrem de colorate, vaporoase, din materiale fine. Tocmai pentru că se vând la set, am putea bănui că, de fapt, Oana Roman cauta marfă pentru magazinul online pe care îl deţine împreună cu Marius Elisei.

Oana Roman are 45 de ani şi spune că nu vrea să apeleze la operaţii estetice. A reuşit să dea jos epste 20 de kilograme cu o dietă de slăbit inedită. Astfel, acum îşi permite să poarte şi altfel de ţinute. La aceeaşi dietă a apelat şi Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV. Pentru că acumulase în jur de 4-5 kilograme din cauza izolării cauzate de pandemie, prezentatoarea a urmat un regim special. Timp de 8 ore avea voie să consume alimente sănătoase, după care să nu mai mănânce nimic timp de 16 ore.

Mai mult, Oana Roman spune că are moştenire genetică bun şi că nu vrea să apeleze la medicii esteticieni. Cel mult, foloseşte creme de calitate bună, ca să-şi îngrijească tenul.

„Am 45 de ani și mă simt bine. Sunt încântată că pot să ies din casă fără machiaj și deși am slăbit mult, pielea de pe față este încă ok. Nu m am dat cu crema pe față aproape deloc până de curând și nu am nici un fel de intervenții la față. Nici măcar tratament nu ajung să fac mai des de 2 ori pe an.

Mi-a scris cineva zilele trecute să mă operez la pleoape, pomeți, nas , ca să arăt că X , mi-a dat un nume. Nu vreau să arăt ca nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față.

Nu am obsesia asta și nu o voi avea niciodată. Sunt foarte ok aşa. Și în afară de a folosi creme bune, nu intenționez să fac nimic altceva!

Nu am trăit niciodată din aspectul fizic și nici nu caut asta. Am minte destulă încât să trăiesc bine fără să fac o obsesie din fizicul meu. Și asta pt că am învățat mulți ani, mult și temeinic și apoi am muncit pe măsură.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.