Doinița Oancea a postat această poza cu Liviu Vârciu și a anunțat! Acum totul e clar! S-a întâmplat pe platourile de filmare:

Liviu Vârciu și Doinița Oancea formează cel mai admirat cuplu în serialul “Fructul oprit“. Bruneta a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare, în care actorul o ține în brațe, numindu-l pe Liviu, ”partenerul ei de crimă”.

“My talented partner in crime @liviu_varciu ! #tantainthehouse & #costica …diseara la h 20.00!”, a scris Doinița Oancea la fotografia postată.

“Eu am mai lucrat cu Vârciu și pot să spun că îmi place foarte tare de el ca om, ca actor. Mi se pare că este talentat și profesionist. Îmi plac oamenii care știu să–și facă treaba, știu să fie punctuali.”, spune Doinița Oancea, despre colegul ei de la filmări.

Liviu Vârciu a revenit la pasiunea lui cea mare, actoria
El joacă rolul lui Costică, un personaj care se va dovedi extrem de important în poveste.

“Din punctul meu de vedere, un actor nou și talentat care se alătură poveștii este ca o gură de aer proaspăt. Pentru Tanța este și mai bine, pentru că o pot colora și altfel. Practic, oamenii se comportă diferit atunci când se află într-o relație, ne arătam altă față și, altfel, îi pot da și Tanței o altă față, atunci când joacă alături de Costică.”, adaugă Doinița.