S-a imbracat cu rochia de banchet si i-a aratat-o iubitului ei, dar in cateva secunde a avut un soc si l-a parasit pe adolescent. Ce incepuse acesta sa faca fara rusine:

O adolescenta a avut un soc dupa ce s-a imbracat cu rochia de banchet.

Fericita pentru ca simtea ca a facut o alegere buna in ceea ce priveste rochia de banchet, Madison Witham a decis sa ii arate iubitului ei piesa vestimentara. La scurt timp, insa, adolescenta l-a parasit pe baiat.

In varsta de 16 ani, ea a marturisit ca iubitul ei incepuse sa faca mai multe gesturi total nepotrivite, dar si sa ii adreseze cuvinte grele, odata ce-a observat respectiva rochie.

Madison Witham, originara din Indiana, in Statele Unite ale Americii, era cat se poate de fericita ca si-a gasit rochia de banchet perfecta. Cel putin asta credea pana cand a ajuns acasa si s-a imbracat iarasi cu articolul vestimentar.

Desi avea senzatia ca va primi complimente pentru felul in care arata, adolescenta a avut parte de momente socante. Odata ce-a imbracat rochia de banchet si-a facut mai multe poze si i le-a trimit iubitului sau.

Tanarul a inceput sa o jigneasca pe Madison, numind-o „usuratica” pentru felul in care a ales sa se imbrace. De asemenea, el i-a mai spus ca o asemenea piesa vestimentara nu face altceva decat sa lase sa se vada prea mult din trupul tinerei.

Madison Witham a decis pe loc sa se desparta de iubitul sau, dupa ce el a umilit-o in ultimul hal pe adolescenta de 16 ani. Mai mult, in urma cu o luna, aceasta a devenit celebra in intreaga lume dupa ce a facut publica conversatia cu tanarul.

Si rochia de banchet cu pricina a devenit la fel de cunoscuta, pentru ca initial tanara nu le aratase internautilor si modelul pe care il alesese.

Acum a decis sa imbrace iarasi acea rochie, spunand insa ca nu va participa la banchetul de la scoala ei.
Parintii fetei de 16 ani au avut la randul lor un soc atunci cand au aflat cum le trateaza acel tanar copilul. Desi Madison nu i-a facut publica identitatea fostului sau iubit, tatal acesteia a luat masuri si a povestit ca e vorba de Justice Champion, in varsta de 19 ani, fiul unui politist din orasul lor.