5 gesturi urâte ale bărbaților prin care își fac partenerele să sufere – Dacă face numărul 3, părăsește-l imediat:

Chiar dacă nu o fac neapărat intenționat, bărbații fac anumite gesturi care le fac pe femei să se simtă neapreciate și mai puțin iubite. Există anumite lucruri pe care nu ar trebui să le permiți niciodată partenerului tău.

Într-o relație ar trebui să existe în primul rând respect și în momentul în care acest respect dispare, înseamnă că nu mai ai de ce să stai lângă acea persoană. Dacă te iubește, trebuie să te respecte și să nu te mai facă să suferi.

Dacă iubitul tău face aceste 5 lucruri, desparte-te de el pentru că înseamnă că nu te respectă!

1. Nu îți face complimente atunci când faci ceva special pentru el.

Uneori ai nevoie de mulțumiri și complimente pentru a ne simți apreciați. Este plăcut să îți fie apreciate forturile pe care le faci pentru partenerul tău și este și mai plăcut să fii apreciată pentru ele.

Dacă faci ceva drăguț pentru el și el nici măcar nu observă sau nu apreciază efortul tău, trebuie să realizezi că atitudinea lui nu este potrivită și că nu este atitudinea pe care un bărbat îndrăgostit ar trebui să o aibă.

2. Folosește apelative la superlativ în descrierea altor femei, apelative pe care ție nu ți le-a spus niciodată.

Bărbații au tendința să se uite și la alte femei, însă în momentul în care iubitul tău începe să facă complimente altor femei, deja este o problemă.

Este normal să apreciezi alte persoane după modul în care arată, însă nu este plăcut să auzi aceste lucruri din gura iubitului tău. Nici lui nu i-ar plăcea să faci complimente prietenilor lui.

3. Nu inițiază niciodată sărutul sau îmbrățișarea.

Dacă tu ești întotdeauna cea care inițiază îmbrățișarea sau sărutul, înseamnă că partenerul tău ori nu mai este interesat de tine, fie pur și simplu nu te respectă și nu te apreciază destul de mult. Probabil că va realiza acest lucru după ce nu vei mai fi acolo.

4. Răspunde la telefon în timp ce poți o discuție cu el.

În momentul în care tu îi povestești ceva iubitului tău sau îi spui ce ai pe suflet și el primește un apel și răspunde, înseamnă că orice este mai important pentru el decât ești tu. Ar trebui să te pună pe gânduri acest lucru.

5. Se uită des la filme pentru adulți.

Filmele pentru adulți au rolul lor în relații, însă în momentul în care partenerul tău se uită singur, înseamnă că este în căutarea unui alt tip de femeie, ori nu mai este satisfăcut cum și-ar dori. Încearcă să nu-i dai motive să se întâmple acest lucru.