Măriuța e damă de companie fără „pește”. Agață câte un client și merge cu el într-un loc retras, dar nimeni nu a luat în seama detaliul cel mai important: femeia cară mereu după ea o plasă

De parcă nu era de ajuns că damele de companie și-au stabilit cartierul general în fața unui liceu de elită din municipiul Petroșani, dar acestea mai își și racolează clienții exact sub nasul oamenilor legii.

În municipiul Petroșani, în fața unei școli extrem de apreciate, o damă de companie își negociază tariful pentru partida de amor chiar la lumina zilei, cu șoferul unui TIR. Un echipaj de poliție a apărut în zonă cu o altă treabă și au văzut-o.

Unul dintre agenți a mers la ea și a început să îi vorbească, dar în loc să o ia la întrebări, s-a urcat apoi în mașină și a plecat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, fără să uite să și zâmbească. Și mai surprins pare să fie șoferul camionului care își alungă temerile când a văzut că polițiștii nu prea par să dorească să își facă treaba, așa că a luat-o pe tânără în cabina lui.

Aceasta nu este prima dată când damele de companie își văd de treabă chiar sub ochii organelor de poliție, recunoaște cu teamă o angajată a liceului care spune că de multe ori echipajele de poliție stau la taifas cu ele când operează la șosea, în fața liceului din zona de nord a Petroșaniului.

Deși conducerea liceului a declarat că de un an de zile au tot făcut reclamații la Poliția din Petroșani, nimic nu s-a făcut în această privință, ei au mai adăugat că mai mult de atât conducerea liceului nu pre apoate să întreprindă deoarece locul este unul public. Pe de altă parte, conducerea poliției locale spune că le-a sancționat pe damele de companie, chair și pe cea care își negocia tariful în fața agenților.

Totuși, tinerele care au ales această meserie, povestesc faptul că sunt protejate chiar de unii polițiști din Petroșani: o prostituată din Hațeg, care vine zilnic în Petroșani pentru a-și vinde trupul, susține că un singur telefon trebuie să dea dacă dă peste un „client” ce îi face probleme.

Numele ei ,,de scenă” este MĂRIUȚA și operează mai mult noaptea târziu și la amiază, un jurnalist a stat de vorbă cu ea cu camera ascunsă, iar femeia a făcut confesiuni fără să știe că e filmată. Iată ce povestește:

„Era mai multe dar fata aia inalta a plecat in strainatate zilele trecute. Acolo face mai multi bani. Sunt inca vreo doua din Petrila dar le-am batut si le-am gonit ca era urate si stricau treaba. Aici la liceu acum sunt eu si cu o fata din Vulcan. Ea vine de la 10-11 si pana la 3-4. Eu de la 1 si pana seara. Mai vin si altele dar noi doua suntem cam tot timpul aici. Eu sunt fata cinstita. Am si locul meu, nu-i problema, mergem pe satele alea de la Petrila, se face un drum la dreapta in padure. Acolo facem treaba. Eu n-am peste pentru ca pestii bat femeile sa le ia banii, deci nu va fac probleme. Eu sunt fata cinstita, am copil de patru ani acasa si barbat. Am si „cauciuc” si patura ca sa nu murdarim masina”, spune femeia în timp ce-și arată „arsenalul”, plasa în care-și ține pachetul, o patură si plasticul contraceptiv. Dama de companie se laudă că este prietenă cu polițiștii, iar unul dintre ei i-a spus că „la orice oră dacă am probleme să-i fac un apel și imediat apare”

Ea mai adaugă: „M-or vazut si nu au treaba (n.r. vorbeste de o patrula de politie care chiar in acel moment trece prin zona). Am pe unul care moare cand ma vede. Numa’ daca dau un semnal acum si imediat apare si ii ia la intrebari pe aia care imi fac necazuri. Totdeauna cand am o belea trebe sa-l sun”.