10 lucruri pe care ar trebui să le aveți în casă după ce împliniți vârsta de 30 de ani

Odată cu trecerea anilor ne maturizăm și ne schimbăm și, împreună cu noi, se modifică și interiorul locuinței noastre. Echipa noastră vă prezintă mai multe elemente care ar trebui să apară în casa Dumneavoastră după ce ați ajuns la vârsta de 30 de ani.

Această vârstă reprezintă o piatră de hotar importantă în viața fiecărei persoane. Apropiindu-ne de ea, evaluăm involuntar realizările și eșecurile noastre. Este important să analizăm ce am reușit să realizăm până la 30 de ani și ce urmează să facem, care sunt succesele noastre în carieră și în viața personală. Dincolo de emoțiile contradictorii, putem afirma că vârsta de 30 de ani constituie prima etapă a maturității. Prin urmare schimbările ar trebui să se refere și la interiorul în care trăim. Acesta tot se va maturiza împreună cu noi și va deveni și mai confortabil și frumos! Vă prezentăm 10 soluții care vor schimba atmosfera case și vă vor pregăti pentru o nouă etapă a vieții. Și nu uitați de faptul că pentru multe persoane deceniul de după vârsta de 30 de ani devine unul dintre cele mai strălucitoare și mai active. Profitați de sfaturile noastre și bucurați-vă din plin de viață.

1. O cameră de garderobă

30 de ani este o vârstă potrivită pentru a investi într-un sistem de stocare demn de hainele Dumneavoastră. Bine proiectat, gândit și sistematizat, nu numai ca vă va ajuta să păstrați toate lucrurile în perfectă ordine, dar vă va scoate în evidență ținutele și pantofii dumneavoastră preferați. Nu contează dacă dulapul este închis sau deschis (apropo dulapul deschis constituie cea mai modernă opțiune de astăzi). Aveți un perete prea mic pentru un dulap complet? Nu este o problemă, e mai bine mai mic, dar de calitate mai bună, important este ca să fie. Da, acesta este anume acel caz când dimensiunile nu contează.

2. Lenjerie de pat de calitate

Probabil vă doriți în continuare ca patul Dumneavoastră să aibă aceleași culori aprinse de odinioară? Dar culorile în stilul Сolоr Вlосk nu mai corespund cu ideea de atmosferă calmă și relaxată din dormitor? Există o soluție. În primul rând acordați atenție lenjeriei de pat din in. Este nu doar frumoasă și elegantă, dar se și îngrijește foarte bine. Culorile aprinse, dar în tonuri naturale ale lenjeriei vor arăta extraordinar în contrast cu interiorul neutru al dormitorului. Puteți face și vice-versa: lenjerie de pat în culori neutre și interiorul de culori aprinse.

3. O noptieră comodă

Poate că revistele și cărțile aranjate lângă pat vă amintesc de minunatele clipe din anii de studenție, dar, din nefericire sau din fericire, aceștia au trecut! Va fi mult mai bine dacă veți opta pentru o noptieră comodă pe care să puneți o lampă frumoasă (sau fixați lampa pe perete: o altă opțiune convenabilă). Lăsați pe noptieră un loc pentru cărți, flori și pentru o cutiuță unde să vă păstrați bijuteriile. Designul diferit al pardoselii și patului va spori valoarea decorativă a interiorului.

4. Plante de interior

Se spune că decizia de a avea plante de cameră este o modalitate bună de a verifica dacă sunteți gata pentru un nou nivel de responsabilitate. Să fie oare adevărat? Încercați! Ar fi și mai interesant să creșteți o plantă drăguță cu fructe comestibile (cum ar fi o plantă de roșii cherry, mandarine) chiar acasă. Dacă vă este frică să experimentați cu asemenea plante, alegeți-le pe cele nepretențioase cum ar fi cactușii și alte plante suculente, mai ales că acestea sunt, la moment, foarte în vogă.

5. Accesorii pentru baie

Se consideră că începând cu vârsta de 25 de ani deja că este timpul să începeți să utilizați cremele anti-îmbătrânire. Poate că și baia noastră are nevoie de mici retușuri?Ascundeți cutiile ieftine din plastic și pachetele cu dischete demachiante, nu mai trebuie să vă ocupe zona din jurul chiuvetei. Cumpărați-vă pentru cea de-a 30-a aniversare niște accesorii de baie frumoase.

6. Masă mare pentru sufragerie

Suntem siguri că la 30 de ani gătiți mult mai mult decât la ​​18. Poate că nu toți devenim bucătari, dar putem organiza, cu siguranță, o petrecere pentru o companie mare. Vă recomandăm să alegeți o masă cu blat de lemn sau de marmură la care să poată sta cel puțin șase persoane. Scaunele cu cotiere vor permite oaspeților să se simtă și mai confortabil.

7. Veselă de calitate

Odată cu vârsta preferăm tot mai mult să luăm masa acasă și ne invităm și prietenii în ospeție. Luați aminte: aranjarea mesei și vesela pot comunica multe lucruri despre Dumneavoastră! Fiți sigure că gustul Dumneavoastră rafinat va fi mai mult decât apreciat dacă veți utiliza veselă frumoasă și de înaltă calitate. Nu uitați nici de paharele pentru vin și băuturi. Nu contează dacă vor fi de cristal sau de sticlă, dar să fie de bună calitate.

8. O bibliotecă frumoasă

Continuați să adunați revistele Dumneavoastră preferate și cărțile v-au inundat camera de zi? Trebuie să găsiți urgent un loc de depozitare pentru ele! Contrar temerilor nu este chiar atât de costisitor să vă creați o bibliotecă după cum poate părea. Optați pentru rafturi sau pentru un set de mobilă. Ambele opțiuni sunt destul de frumoase și practice.

9. Buchete de flori

După vârsta de 30 de ani devenim mai atenți la detalii. Un element interesant de decor vor fi buchetele de flori, proaspete sau uscate, dar în nici un caz cele artificiale! Compoziția de flori se poate ușor de actualizat, de modificat. Buchetul de flori vă va permite să-i dați farmec chiar și celei mai modeste locuințe. De acum înainte un buchet de flori este un element obligatoriu al locuinței Dumneavoastră.

10. Obiecte de design

Mai multe persoane pot confirma că dorința de a-și decora cu grijă propria casă apare pe la vârsta de aproximativ 30 de ani. Dacă bugetul vă permite, cumpărați măcar un obiect design. Nu contează dacă este un scaun mic sau un fotoliu, o lampă Pipistrello de la Martinelli Luce sau o cuvertură Missoni. Chiar și un singur obiect de design poate adăuga valoare întregului interior. Încercați și veți vedea, chiar funcționează!