I-a pregătit copilului un sandviș și a strecurat un bilet în el

I-a pregătit copilului un sandviș și a strecurat un bilet în el. Ce a urmat e de-a dreptul șocant. Poliția a bătut la ușa femei din Argeș și a făcut o descoperire înfiorătoare:
Prin ce trecea saraca:

Situaţie incredibilă în Argeş acolo unde o tânără de 34 de ani, mamă a trei copii, a fost sechestrată şi umilită timp de şase ani de bărbatul pe care l-a cunoscut pe internet şi cu care s-a căsătorit ulterior.

Femeia era bătută şi înfometată, nu avea acte şi nu avea voie să ia legătura cu familia ei. Calvarul acesteia a luat sfârşit în momentul în care a reuşit să ascundă un bilet în sendvişul copilului, bilet pe care l-a citit educatoarea.

Vă averitizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Din 2012, femeia a fost supusă unui adevărat calvar. Bărbatul pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare şi cu care a ajuns să se căsătorească i-a distrus actele de identitate şi a sechestrat-o în propria locuinţă.

„Mă punea să mă pun în genunchi, să-mi cer iertare pe diverse chestii. Dacă cumva încercam să ridic capul din pământ, eram luată la bătaie”.

Femeia vorbea, mânca la comandă şi ieşea din casă doar însoţită de el.

Şase ani a trăit în sclavie. Acum a reuşit să scape după ce a ascuns un bilet în sendvişul copilului prin care cerea ajutor. Educatoarea fetiţei l-a găsit şi a alertat Poliţia.

„Începutul era aşa: Doamna educatoare, vă rog să mă ajutaţi, să mă salvaţi, sunteţi singura mea salvare. Nu am pe nimeni”, spune educatoarea. La scenele cumplite asista şi fata de cinci ani. Tânăra mai avea doi copii din prima căsătorie, care ar fi fost luaţi în grijă de fostul soţ.

Acum, este internată alături de copilă într-un centru pentru victimele violenţei domestice. Individul este însă liber şi continuă să o ameninţe.

Aproape un milion şi jumătate de românce au de-a face cu violenţa în familie. Acestea sunt însă doar cazurile raportate autorităţilor. În realitate, bilanţul este mult mai mare. Iar legea nu protejează victimele fenomenului care ne clasează în fruntea Europei.