Delia a vorbit despre divorț: „Mi se pare o crimă să stai într-o relație dacă ești nefericit”:

Delia se bucură de o carieră înfloritoare, poate fi descrisă cu ușurintă ca fiind un artist complex și de succes. Cântăreața a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei, Răzvan Munteanu, cu care colaborează și pe partea profesioanală.

Deși își permite orice din punct de vedere financiar, Delia ar vrea ceva mai mult timp, pentru a se răsfăța, a petrece timp cu persoanele dragi și nu în ultimul rând a călători. Artista a mai dezvăluit că nu ar sta niciodată într-o relație, dacă s-ar simți nefericită, i se pare o “crimă.

“Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit. Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal.

Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde)

Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert. Să stai într-o relație dacă ești nefericit?!Mi se pare deja o crimă, nu mi se pare un compromis”, a mărturisit Delia pentru viva.ro.

Delia s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în 2012
Sunt împreună de opt ani, iar de șase ani sunt căsătoriţi. Cei doi formează un cuplu și în plan profesional. În calitate de manager, Răzvan i-a organizat spectacole grandioase, cel mai recent dintre ele, „Delia’s Winter Wonderland“, urmând să se desfăşoare pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional. Biletele, deşi scumpe – 490 de lei sau 690 de lei – s-au epuizat, semn că fanii fac orice pentru artista lor preferată. Răzvan a cunoscut-o pe Delia într-un club de karaoke, în anul 2010, iar de-atunci păşesc împreună prin viaţă.

”Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei.”, a povestit Răzvan Munteanu, pentru adevarul.ro.