Cum arată locuința Andreei Bănică

Casa ei e cu adevărat un cântec cu acorduri ample. Andreea Bănică are un cămin scos din revistele imobiliare. Exteriorul geometric și interiorul plin cu obiecte vintage conturează imaginea unui imobil aerisit, modern, combinat cu nuanțe de istorie.

Cum arată vila în care locuiește Andreea Bănică
Casa artistei este situată într-un cartier rezidențial din Comuna Pantelimon și are o suprafață totală de 288 metri pătrați. Cântăreața este o mare iubitoare a obiectelor vintage, așa că întreaga sa casă a fost decorată cu mobilă veche. Chiar ea a recunoscut că a mers la magazine de profil și a ales singură fiecare piesă. Cum știm cu toții, acest tip de mobilă este destul de sump, astfel că ne gândim că solista a investit foarte mult în mobilarea casei. Cert e că rezultatul este pe măsură.

Un lucru interesant este că, deși a dorit să se ocupe singură de cea mai importantă parte a unei case, vedeta a apelat la sfaturile unui specialist feng-shui pentru redecorarea ei. La sugestiile acestuia, cântăreața și soțul ei au aranjat anumite obiecte din locuință tocmai pentru a atrage mereu energie pozitivă.

Atmosfera casei este completată și de obiectele decorative pe care Andreea și soțul ei le-au achiziționat de prin întreaga lume. Cântăreața mărturisește că mereu când mergea în concerte ori în vacanțe și avea timp de cumpărături, se uita prin magazinele cu antichități tocmai pentru a mai lua ceva care să îi înfrumusețeze casa.

 

Mai mult, fiecare colț al locuinței a fost personalizat după placul fiecăruia din casă, iar din momentul în care au venit și copiii, cei doi au tot renovat la camerele fiecăruia.

Sursa: playtech.ro