Obiecte care atrag ghinionul în casa ta

De multe ori, poate ai avut impresia ca te urmareste ghinionul si te-ai intrebat din ce cauza. Inainte de a apela la cele sfinte si la un preot cu un sfestoc mare de busuioc inmuiat in agheasma, arunca imediat aceste opt feluri de obiecte ca sa readuci norocul in casa!

1. Tablouri si fotografii cu incedii si calamitati naturale: Imaginile cu eruptii vulcanice, tsunami si alte calamitati naturale atrag numai energie negativa in casa. Nu-i bine sa tii in casa nici picturi si fotografii in care ploua sau ninge.

2. Obiecte fara pereche: Se spune ca obiectele care nu-si au pereche aduc ghinion. Trebuie sa arunci de exemplu un ciorap sau un pantof vechi caruia nu-i gasesti perechea.

3. Lucruri inanimate: Lucruri „moarte” sunt animalele impaiate, florile uscate, chiar si scoicile. Acestea din urma trebuie sa fie curatate in mod regulat ca sa nu te influenteze aura lor negativa.

4. Ceasuri defecte: Un semn de ghinion poate fi ceasul din casa, care dintr-o anumita cauza s-a oprit la un moment dat. E foarte important ca toate ceasurile din casa sa functioneze.

5. Sticla sparta: E vorba intai de toate de geamul spart care e considerat o bresa in aura de protectie a casei. Trebuie sa vezi daca nu ai vesela sau oglinzi crapate in casa, care la fel aduc ghinion.

6. Matura veche: Daca matura s-a invechit incat nu mai poti face curat ca lumea cu ea, e bine s-o arunci si sa-ti iei alta noua. Se spune ca matura veche poate aduce pierderi financiare.

7. Resturi de hartiute in portofel: Diferite cec-uri sau tichete de transport expirate trebuie aruncate din portmoneu sau buzunare. Ele pot atrage ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit demult: Arunca din casa lucrurile de care nu te-ai folosit in ultimii trei ani. Acestea incetinesc mersul lucrurilor in casa.