Cum arata casa lui Carmen Tanase

Actrita este o mare iubitoare de animale si a militat intotdeauna in spatiul public pentru drepturile necuvantatoarelor. Iar daca te duci in vizita in casa „Flacaricai”, sunt sanse mari sa nu gasesti nici macar un coltisor neocupat de o „pufosenie” simpatica.

Carmen Tanase se poate lauda cu o casa plina. Dar nu de oameni, cum poate v-ati imaginat, ci de necuvantatoare. Din pacate nu am putea sa va spunem exact cate pisici si cati caini are indragita actrita pentru ca numarul lor creste de la o saptamana la alta.

Oriunde te uiti in casa „Flacaricai” zaresti o pisica somnoroasa, una care-si face linistita toaleta, alta care se joaca, caini de toate dimensiunile si nu in ultimul rand zeci de jucarii pentru rasfatatele patrupede.

Protagonista noastra se amuza cand le povesteste prietenilor cum trebuie sa stea la coada, in propria-i locuinta, daca vrea sa foloseasca bideul, cada sau una dintre chiuvete.

De obicei utilitatile mai sus mentionate sunt ocupate de felinele mici care au pus stapanire pe proprietatea vedetei. „Chiuveta, cada, bideu…toate ocupa-te! Spala-te Carmen daca ai unde!”, glumeste actrita.

 

 

Sursa: wowbiz.ro