Singurul suc din comerț care îți curăță bijuteriile din argint

Poate nu știai, dar băutura Coca Cola are mai multe întrebuințări casnice. Spre exemplu, Coca Cola poate să curețe perfect bijuteriile de argint, sa curețe parbrizul mașinilor etc.

Singurul suc din comerț care îți curăță bijuteriile din argint
Astfel, acidul din Coca-Cola îndepărtează petele și murdăria de pe argint. Pune, deci, obiectele prețioase în băutura acidulată și lasă să acționeze pentru câteva minute sau, pentru a obține rezultate mai rapide, pune bijuteriile, acoperite de lichid, în cuptorul cu microunde. Pornește-l un minut și bucură-te de rezultate spectaculoase.

Curăță tigăile arse
Dacă aveți o tigaie arsă și ați pierdut speranța de a vă curăța vreodată, turnați o cutie de Coca-Cola în ea și lăsați-o pentru ceva timp. Acidul prezent în Coca-Cola ajută la slăbirea și dizolvarea alimentelor arse lipite de tigaie.

Tratament pentru păr
Probabil că nu doriți să vă puneți această băutură dulce în păr, dar vă sugerăm să reconsiderați asta. Oamenii au început să pună Coca-Cola în părul lor după ce actrița și modelul Suki Waterhouse a recunoscut că își clătește ocazional părul cu el. Aparent, acidul fosforic din Coca-Cola contractă cuticulele părului, îmbunătățește buclele naturale, dizolvă vopseaua nedorită și îți face părul să pară mai plin.

Se gătește cu el
Amestecați o cutie de Coca-Cola cu niște ketchup pentru cea mai simplă combinație: un delicios sos de grătar de casă. Puteți adăuga și alte ingrediente.

În medicină
Potrivit unor surse, Coca-Cola poate ușura indigestia din cauza sifonului prezent în băutură. Poate neutraliza parțial acidul din stomac, ceea ce oferă ușurare. Un alt remediu surprinzător care provine de la Coca-Cola este alinarea unei alergii la grâu. Acidul fosforic din Coca-Cola descompune alergenii și se crede că ușurează reacția alergică.

Îndepărtează petele
Aparent, Coca-Cola face minuni în îndepărtarea grăsimii, petelor de sânge și mirosurilor neplăcute de pe haine. Doar turnați niște Coca-Cola în mașina de spălat împreună cu detergentul și lăsați-l să curgă. Puterea de curățare provine din acidul carbonic și fosforic din băutură.

Șterge markerele de pe covoare
Dacă copiii dvs. au decis să decoreze covorul cu markere, nu trebuie să vă panicați. Aplicați niște Coca-Cola pe pată, frecați și folosiți săpun amestecat cu apă ca ultim pas.

Dezgheață parbrizul mașinii
Aplicați Coca-Cola pe geamul mașinii înghețate și acordați-i ceva timp. Gheața ar trebui să se desprindă de la sine. Dar asigurați-vă că vă spălați mașina după aceea, deoarece Coca-Cola se poate dovedi lipicioasă și corozivă. În lunile mai calde, Coca-Cola poate fi folosită pentru a îndepărta praful de pe geamul mașinii.